Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman YÜKSEL'in 3 şubat günü , Rize ve ilçelerinde incelemeler için gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a 5 ayrı dosya vermiş ve şoför esnafının sıkıntılarını şifayen ve belgeleriyle dile getirmişti

 

 Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel 3 şubat günü  Rize ve ilçelerinde incelemeler yapan  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a 5 ayrı dosya vermiş ve şoför esnafın sıkıntılarını şifayen ve belgeleriyle dile getirmişti.

 

Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel gelişmelerle ilgili olumlu sonuçlar aldı ve Pazar Şoförler Odası sosyal medya hesabından ayrıntıları paylaştı.

İşte o açıklama....


Uzaktan değil yakından BAKAN  sayın  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a şükran’larımızı sunarız .
Yakın zamanda Havalimanımızın inşaatını takiben ilçemize gelen bakanımıza 5 ayrı dosyada şoför esnafımızın sıkıntılarını dile getirmiştik.

Yakından ilgileneceğinin sözünü almıştık ve bügün bakanımız tarafından gelen yazılar ile ilgilendiğini görmüş olduk tekrardan teşekkür ediyoruz .
SSK tarafından yazılan cezaların yüksekliğine ayrıca değinen bakanımız bununla birlikte D4 yetki belgelerinin köy araçları için yeniden düzenlenmesi için çalışma başlatması ,hususi kamyonetlerin haksız kazanç elde etmelerinde tüm yetkili birimleri harekete geçirmesi,bunula birlikte e arşiv sistemine değinmesi bizleri çok mutlu etti .

Başkan Osman YÜKSEL;


Sayın bakanımızın içtenliğinden ve samimiliğinden dolayı  çok teşekkür eder başarılarının devamını dileriz .biz sadece şoför esnafımız değil tüm esnafımızın yanındayız .telefonum sürekli açık herkesin işini elimden geldiği kadar halletmeye çalışıyorum pazarımıza her anlamda hizmet benim boynumun borcudur dedi