İlçe Başkanı Mustafa Terzi ve Eski İlçe Başkanı Metin Yenilmez’in ev sahipliğinde Kaçkar Risort Oteli’nde yapılan istişare toplantısına; AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan, Rize Eski Milletvekili RTEÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar, Çevre Eski Bakanı İmdat Sütlüoğlu, Ardeşen Eski Belediye Başkanı Tarım ve Orman Bakanlığı Şeker Dairesi Başkanı Mümtaz Sinan, Ardeşen Eski Belediye Başkan Yardımcısı ve İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yerebakan, AK Parti Ardeşen Belediye Başkanı Aday Adaylarından Ali Fatih Topal, ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve geçmişten günümüze partiye destek veren parti üyeleri katıldı.

Metin Yenilmez’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda Mehmet Yerebakan, Ali Fatih Topal, Mustafa Terzi, Mümtaz Sinan, İmdat Sütlüoğlu ve Nusret Bayraktar 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ardeşen’de alınacak en yüksek oy ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçeye verdiği öneme güzel bir karşılık verilmiş olunacağını ifade ettiler.

“VEFA; HATIRLAMAK DEĞİL, UNUTMAMAKTIR”

Burada yaptığı konuşmada vefaya vurgu yapan AK Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan “Vefa; hatırlamak değil, unutmamaktır. Ak Parti Teşkilatlarımızda görev almış kıymetli büyüklerimiz ve gönül dostlarımız ile teşkilat buluşmamızı gerçekleştirdik, hayır dualarını aldık. 94 ruhu belediyecilik anlayışıyla, partimizin kurulduğu ilk günlerden itibaren taşıdığı coşkuyu, heyecanı tekrar paylaştık. Allah birliğimizi ve samimiyetimizi daim etsin.” Dedi.