İlçenin Küçükcami Mahallesi'nde yaşayan Muhammet Kar, babasının "Tehlikeli olur, yapma" uyarısına rağmen, kiraz ağacının üzerine ahşap kulübe yaptı. 

Kar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bahçesindeki yaşlı kiraz ağacının çürümeye başlaması nedeniyle babası Ömer Kar'ın kendisinden kesmesini istediğini belirtti.

Babasına ağacın üzerine kulübe yapma hayalini anlatınca karşı çıktığını ifade eden Kar, şunları söyledi: "Babam 'Tehlikeli olur yapma' uyarısında bulundu. İlk başta ağacı çürük yerlerini yukarıdan aşağı doğru kesmeye başladım. Sağlam yere geldikten sonra hayalimi gerçekleştirmek istedim. Önce kalas vurmaya başladım. Sonra arkadaşlarla birlikte üzerini kapattık, çatı koyduk ve ev ortaya çıktı. Küçüklükten gelen bir hayaldi. Daha öncede basit bir tane yapmıştım." 

Kiraz ağacına yaptığı kulübenin yerden 8 metre yüksekte olduğunu vurgulayan Kar, "Boş kaldığım zamanlarda yapmaya çalıştım. Yaklaşık 1,5 ay sürdü. Arkadaşlarla burada akşamları sohbet ediyoruz, çay demliyoruz. Her akşam birkaç kişi buraya geliyor." diye konuştu.