Rize Valisi Kemal Çeber, merkez binası Giresun’da bulunan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığını ziyaret etti. Vali Çeber, ziyaretinde DOKAP Başkanı Hakan Gültekin’le bir araya geldi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, DOKAP Başkanı Gültekin’e misafirperverliklerinden ötürü teşekkür eden Vali Çeber ; “Gerçekleştirmiş olduğumuz ziyarette DOKAP Başkanı Hakan Gültekin ile ilimizde gerçekleştirilen çalışmaları görüşme ve değerlendirme fırsatı bulduk.

Bilindiği gibi DOKAP, Doğu Karadeniz Bölgesi'nin, kaynaklarını değerlendirerek bölgenin yaşam kalitesi ve gelir düzeyini artırmak, bölge içi ve bölgeler arası gelişmişlik farkını azaltmak, ülke düzeyinde sosyal istikrar ve ekonomik gelişmeyi sağlamayı hedefleyen önemli bir bölgesel gelişim projesidir.

DOKAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığımız, bölgemizde belirlenen bu hedeflere ulaşılması için gerekli olan tüm çalışmaları yapmaktadırlar. Bu vesile ile başta DOKAP başkamız olmak üzere tüm DOKAP çalışanlarına çalışmalarında başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.