12 Nisan Pazartesi Günü Pazar Ticaret ve Sanayi odası toplantı salonunda Pazarspor Kulüp başkanlığına adaylığını açıklayan Av. İhsan Şafak Balta İstanbul Başarı holding yönetim kurulu başkanı Ferda yıldız’ı Ziyaret etti.



Ziyarette Pazarspor Kulübü Başkan Adayı Av. İhsan Şafak Balta’ nın yanı sıra Daha önceki yıllarda Pazarsporda futbol şubesi Asbaşkanlığı yapan Pazarlı İşadamı Ekrem Azaklı, Şeker bank Merkez Şube müdürü Zuhal üst ve Tuzla belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürü Avni Balcı katıldı.


Ziyarette Başarı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Yıldız ile Pazarspor’un şimdi ki ve gelecekteki durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunarak , gençlerin öneminden bahsedildi .

Pazarspor Başkan Adayı Av. İhsan Şafak Balta ve beraberindeki heyet Başarı Holding yönetim kurulu başkanı Ferda Yıldız karşılıklı olarak başarı dileklerinde bulunarak ziyaret sonrasında ise hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pazarspor Başkan Adayı Av. İhsan Şafak Balta Başarı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferda Yıldız ile önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecelerini belirtti.

Daha sonra Pazarspor Kulüp Başkan Adayı Av.İhsan Şafak Balta ve Daha önceki yıllarda Pazarsporda futbol şubesi Asbaşkanlığı yapan Pazarlı İş adamı Ekrem Azaklı ile beraber Pazarlı iş adamı cengiz Tabak’ı İstanbul Sarıyer deki iş yeri olan Ayder davos Restaurant ‘ta ziyaret etiler.
Pazarsorun mevcut durumu ve geleceğine yönelik bilgi alışverişinde bulunulmasının ardından Balta, Tabak'a Projeleri hakkında bilgi verdi.

Pazarlı iş Adamı Cengiz Tabak , Pazarı ve Pazarsporu çok sevdiğini, kulübe uzun yıllardır destek verdiğini ve vermeye devam edeceğini söyledi. Av. İhsan Şafak Balta'nın nın elini taşın altına koyarak, başkan adayı olmasından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Tabak, kendisine başarılar diledi.

CEVAHİR TOPALOĞLU - İSTANBUL