Karadeniz Sahil Yolu’nun Pazar İlçesi Fen Lisesi önündeki kavşakta hemen her gün ve bazen de saat başı meydana gelen kazalar tepki çekmeye başladı.

Maddi ve yaralamalı olayların yanında ölümle sonuçlanan kazaların da meydana geldiği kavşakta bugün de 2 ayrı kaza yaşandığına dikkat çeken Pazar Şoförler Odası Başkanı Osman Yüksel, Pazar53 kamerasına yaptığı açıklamada, “Burada kalıcı bir çözüm için seviyeli kavşak uygulamasına geçilmesi gerektiği yönünce mücadele başlattık. Oda olarak Pazar Belediyesine müracaat edip belediye meclisinden karar da çıkardık. Karayolları Bölge Müdürlüğüne yazıyı gönderip müracaatta bulunduk. Bize gelen yazıda mevcut durumla devam edilmesi yönünde karar almışlar. O zaman gelin buradaki kazaları durdurun. Biz bir öneride bulunduk. Burada her saat başı kaza oluyor. Şehrin diğer girişinde seviyeli kavşak oluyor da burada neden olmuyor? Bu sıkıntıya bir çözüm bulmak gerekiyor. Milli servet her gün kazalara kurban gidiyor. Yazık değil mi?” diye tepki gösterdi.

Başkan Yüksel, hazırladıkları dosyayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dâhil ilgili tüm birimlere göndereceklerini de kaydederek, karayollarının burada kazaları önleme noktasında bir an önce tedbir laması gerektiğini vurguladı.