Rize'nin Ardeşen İlçesinde bulunan Kaçkarlar İnşaat Ciro'da Türkiye 14.sü olurken, Karadeniz bölgesinde ise 1. oldu.
NG Kütahya Seramik’in gelenekselleşen “Yükselen Değerler Toplantısı” NG Afyon Wellness Hotel'de gerçekleşti. Toplantıya, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 550’yi aşkın iş ortağı katıldı. Yurt içi iş ortakların yanı sıra çeşitli ülkelerden iş ortakları ve aileleri de toplantıya katılım sağladı.

NG Kütahya Seramik tarafından düzenlenen 'Yükselen Değerler Toplantısı' ödül töreninde Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan Kaçkarlar İnşaat Ciro'da Türkiye 14.sü olurken, Karadeniz bölgesinde ise 1.'lik ödülü aldı.

Türkiye'de ilk 14’e giren Kaçkarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu ve Kaçkarlar İnşaat Showroom Müdürü Emine Kuyumcu'ya ödülleri NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral tarafından takdim edildi.
Aynı zaman da, Kütahya Seramik ile 30. yıl çalışan Kaçkarlar İnşaat'a Rize-Artvin ana bayiliğinde ise 10. yılını doldurması hasebiyle de ödül takdim edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kaçkarlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, " NG Kütahya Seramik tarafından düzenlenen ve 150 Ana Bayinin katıldığı 'Yükselen Değerler' ödül gecesinde Türkiye  14.sü, Karadeniz 1.si olarak ödülümü aldık. Rize-Artvin Bölgesindeki değerli iş ortaklarımıza, değerli Müteahhitlerimize, değerli NG Kütahya Seramik ekibine, değerli mimarlarımıza, değerli emekçi ustalarımıza, baş tacımız olan kıymetli müşterilerimize, değerli Kaçkarlar İnşaat çalışma ekibine bu duyguyu bizlere yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum." dedi.

Gecenin sonunda sahne alan Rize'li ünlü sanatçı Altay ise şarkılarıyla konuklara eğlenceli anlar yaşattı.