CHP Ardeşen 37. Olağan Kongresi öncesi İbrahim Yerebakan ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP Ardeşen İlçe Teşkilatında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yerebakan, 19 Ocak Pazar günü yapılacak olan CHP Ardeşen ilçe kongresi öncesinde ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

19 Ocak Pazar Günü saat 13.00 te Ardeşen Belediye  Kültür salonunda yapılacak olan 37.Olağan Kongrede CHP ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum .

Adaylığımızın  ilanını gecikmeli olarak yapmamızın nedeni uzlaşma yolu ile tek liste ile seçime gidilmesi ihtimalini engellememek maksadındandır.

Örgütümüzün çabasına rağmen bu seçeneğin ortadan kalkması ile resmen aday olduğumu ilan ediyor seçim sonuçlarının partimizin delegelerinin iradesi ile en doğru kadroları göreve getireceğine inanıyorum.

Seçim sonucu her ne olursa olsun aynı heyecan ve kararlılıkla partim için çalışacağımı önceden ayrıca beyan ediyorum.

İBRAHİM YEREBAKAN KİMDİR

İbrahim Yerebakan 1960 Yılında Ardeşende  doğdu ilk orta öğrenimini ardeşende tamamladıktan sonra  Marmara Üniversitesinin güzel sanatlar fakültesinden mezun oldu Türkiyenin çeşitli illerinde öğretmenlik görevini tamamladıktan sonra emekli oldu Evli  iki kız çocuk babasıdır . Eşi Şişli Kadın kolları yönetiminde uzun zaman görev yaptıktan sonra çeşitli sivil toplum örgütlerinde başkanlık ve yöneticilik yaptı.

Ve Şimdi :

Artık ailece eşim ile birlikte tüm enerjimizi partimiz için kullanıp Ardeşenin Sorunlarının Takipçisi ve Çözüm önerileri için Harcayacağız. Bu ulvi görevin tarafıma tevdi edilmesi halinde tüm çabam Ardeşen için olacaktır

Bu vesile ile emeği geçen tüm parti yöneticilerimize İlçe Başkanlığımıza İl başkanlığımıza tümpartililerimize ve Ardeşen halkına saygıyla teşekkürlerimi arz ederim

Kongremize tüm halkımız davet ediyor.  Saygılar sunarım