Doğru Parti İl Başkanı Eyüp Demir parti olarak kimseyle kavga etme niyetinde olmadıklarını belirterek “ En kısa zamanda ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamlayacağız, 20 Ağustos ta Ankara da yapılan toplantıda doğru yolda yürümeye karar verdik” dedi.

RİZE: Doğru Parti Rize il teşkilatı 53 Gazeteciler Derneğinde yaptığı toplantıda sahaya inmeye hazır olduklarını belirttiler.

Doğru Parti Rize il teşkilatı 53 Gazeteciler Derneğinde düzenlediği basın toplantısında il yönetimini ve izleyecekleri politikayı belirledi.

Doğru Parti il başkanı Eyüp Demir yaptığı açıklamada 20 Ekim 2018 tarihinde başlatılan harekatla genel Başkan Rıfat Serdaroğlu ile doğru yolda yürümeye başladıklarını belirterek “ Türk halkının özlediği Kuvayı Milli harekatıyla yola çıktık. 20 Ağustos ta Ankara da genel başkanımızın katılımı ile Doğru yolda olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. Partimizin ilkelerinde kimseyle kavga etmeden, kimsenin arka bahçesi olmadan seviyeli bir siyaset ile yolumuza yürüyeceğiz. Doğru Parti il yönetimi genel merkezimiz tarafından onaylandı. Rize halkının huzuruna çıktık. Bundan sonra halkın yanında yer alacağız. Normal seçim olacakmış gibi yolumuza devam edeceğiz. Partimizi iktidara yürütecek çalışmalara imza atacağız. Genel Başkanımız ile birlikte partimizin kuruluşundan bugüne kadar halkımızın ne isteyip istemediğini iyi analiz ettik. Partimiz 2002 den 2020 yılına kadar geçen süreden mesul değildir” dedi.20 KİŞİLİK YÖNETİMİMİZ VAR

Doğru Parti il Başkanı Eyüp Demir 20 kişilik yönetim kurulunun onaylandığını belirterek “ İl Başkanı olarak ben atandım, ilçe başkanımız İbrahim Karafazlı, kadın kolları ilçe başkanımız Emine Katırcı, il yönetim kurulu üyelerimiz Nurcevher Topçu, Muzaffer Bilgin, Menderes Eyüboğlu, Yusuf Demirel, Zeynep Uzun, Dursun Vural, Hızır Ökten, Fahrettin Ezen, Hasan Sinaloğlu, Hayatı Kazancı, Erkan Yılmaz, Güngör Aloğlu, Ahmet Fikri Okumuş, Ahmet Karar, Mehmet Özdoğan, Cevdet Kurt ve Ali Fuat Bakan yönetim kurulumuzda yer almakta.

Yedek üyeliklere Abdurahman Beyaz, Uğur Cevahir, Eyüp Çoruh, Kamil Çakır yer alırken Disiplin Kuruluna ise Kaşif Civelek, Ahmet Reisoğlu ve Basri Kürkçü yer alıyor.