Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ayder Yaylası'ndaki programı sırasında görüntülü telefon görüşmesi yaptığı engelli Tarık Ümit Yanık, hayallerinin gerçek olduğunu kaydederek Vali Çeber’e teşekkür etti.

Rize Valisi Kemal Çeber kendisi ile iletişim kurarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteyen Tarık Ümit Yanık’ı kırmayarak telefonla görüntülü olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayder Yaylasında yapmış olduğu incelemeleri sırasında Tarık Ümit Yanık, Rize Valisi Kemal Çeber ile iletişim kurarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rize’de bulunan Bakanlarla görüşmek istediğini iletti. Vali Kemal Çeber, Tarık Ümit Yanık’ı kırmayarak incelemeler esnasında verilen molada sırası ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Tarık Ümit’i telefonla görüntülü olarak görüştürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarık Ümit Yanık’a kendisini çok sevdiklerini söyledi. Tarık Ümit Yanık da Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı görmenin mutluluğu ile birlikte kendisini çok sevdiğini sözleri ve hareketleri ile anlattı ve bir süre gülümsemelerle devam eden sohbet ile birlikte Tarık Ümit Yanık’ın hayalleri gerçek oldu.

Görüşme sonrasında Tarık Ümit Yanık, kendisini kırmayarak hayallerinin gerçek olmasında kendisine yardımcı olan Vali Çeber’e yaşadığı mutluluğu ifade ederek teşekkür etti.