Geçtiğimiz günlerde Hamidiye bölgesinde bulunan bölge hastanesi ve adliyesinin karşısında yapılan yaya geçidi gelişi güzel açılıp toprağın üstü asfalt malzeme ile kaplanmıştı.

Haberimizden sonra gelişi güzel örtülen yaya geçidinde yenilenme çalışması başladı.

Sosyal medyanın ne kadar etkili olduğunu bir kere daha gördük diyen Pazar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Yüksel, ”defalarca buranın düzelmesi gerektiğini halkımızın buna layık olmadığını dile getirdik. Son çare olarak sosyal medyayı konu hakkında haber yapması için çağırdık. Ve bugün gelinen noktada çalışmalar tam hız devam ediyor ve daha da güzelleşecek.” dedi

SIRADA SİNYALİZASYON VAR

Yüksel, Ancak sadece burada yaya geçidi değil, acil bir şekilde sinyalizasyon çalışmasına da başlanması gerekmektedir, bunun da takipçisi olacağız” diye konuştu.

Başkan Osman Yüksel, Bizim daha önceki yay geçidine ait fotoğrafları ve yeni düzenlenmesi yapılmakta olan yer için fotoğrafları paylaştık, aradaki farkı herkes anlayacaktır. Bizim halkımız bunlara layık değil, en iyisine en güzeline layıktır. Bu yüzden güzel yapılan işleri hep destekleyip, olumsuz yanlarının ise karşısın da durarak düzelmesi için çalışacağız.” dedi

Başkan Yüksel, Ayrıca sitelerinde haber yapan ve sosyal medyada yayılmasına sebep olan basın kuruluşlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

HABERİMİZDEN ÖNCEKİ HALİ

HABERİMİZDEN SONRAKİ HALİ