Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'nın almış olduğu yüz yüze eğitim kararının ardından Ardeşen'de  toplu taşıma ile ulaşım sağlayan öğrenciler adına yetkili kurumlardan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Milliyetçi Hareket partisi Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak, öğrencilerin mağdur edilmemesi adına toplu taşıma konusunda bir adım getirilmemesini dile getirdi.

Başkan Bayrak Açıklamasında"Koronavirüs kapsamında online olarak evde devam eden eğitimler artık yüz yüze devam etmeye başladı. ancak bu noktada taşımalı olan öğrenciler mağdur bırakılıyor.Yüz Yüze eğitim başlaması sonrasında hem öğrencilerin hem çalışanların mağdur olmaması için bir karar alınması gerekiyor. Bu konuda Ardeşen Milli Eğitim Müdürlüğü ve diğer yetkililer neden sessiz, beş kez ihaleye verilmesine rağmen neden çözülemiyor.Toplu taşımadan yararlanan öğrencilerin ve ailelerin mağdur olmaması için bir an önce çözüm bulmasını yetkililerden istiyoruz.  Toplu taşıma araçları kapsamında alınacak kararın Ardeşen genelinde herkesin faydasına olacak şekilde gerçekleşmesi bu mağduriyeti ortadan kaldıracaktır."diye ifade etti.