CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve CHP Ardeşen İlçe Başkanı Tahsin Ocaklı Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (Ardeşen TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu’yu makamında ziyaret etti. Başkan Kuyumcu, CHP Milletvekilleri Mürsel Alban, Ali Öztunç, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve CHP Ardeşen İlçe Başkanı Tahsin Ocaklı’dan oluşan ekibi Ardeşen TSO Meclis Başkanı Cemal Cahit Akbeniz, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Tektaş, Şenol Moral, Taner Çağatay, Erdal Saral, Ardeşen TSO Meclis Üyeleri Muhammet Mustafa Hacısüleymanoğlu, Dursun Çepoğlu, İbrahim Memoğlu ve Sedat Yazıcı ile birlikte karşıladı.

Çay sektörünün mevcut durumu, çay sektöründe yaşanan gelişmeler, çay sektöründe üretimden tüketim aşamasına kadar yaşanan sorunların tespiti ve bunların çözümü noktasında oluşturulacak stratejiler, bölge ve ülke ekonomisinin mevcut durumu, turizm sektörü ve bölgesel ekonomik gelişmeler ile ilgili konularda fikir alışverişinde bulunuldu. Buna ek olarak, Ardeşen TSO’ nun katkıları ile hazırlanan Turizm Proje' sinin tanıtımı niteliğinde olan animasyon filmi seyredilerek, konu hakkında bilgi verildi.

Güncel konular üzerine de sohbet edilen ziyaretin sonunda Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Ardeşen TSO tarafından halkımızın pozitif enerjisinin ortaya çıkmasını sağlama adına "Gülümsemeyi Unutmayalım Bir Gülüş Dünyayı Değiştirir" sloganı ile başlatılan kampanyaya değindi. Başkan Kuyumcu, nazik ziyaretlerinden dolayı Milletvekilleri Mürsel Alban, Ali Öztunç, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ve CHP Ardeşen İlçe Başkanı Tahsin Ocaklı’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.