Doğu Karadeniz’in incisi Rize’mizde, değerli hemşehrilerimle birlikte yeni bir yılı daha karşılamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Ülkemiz ve milletimiz açısından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2021 yılını birlik beraberlik içinde, sevinçleriyle üzüntüleriyle geride bırakıyor; daha iyiye daha güzele ulaşma adına tazelenen umutlarla yeni bir yılı karşılamanın coşkusunu yaşıyoruz.

Her yeni yıl, yeni hedeflere, mutlu ve müreffeh yarınlara ulaşılmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. 2021 yılında Rize’mizin sağlığı, huzuru, mutluluğu, birlik ve beraberliği ve gelişmesi için büyük bir çaba içinde olduk. Yeni yılda da şehrimizin sorunlarının çözülmesi, daha fazla kalkınması, markalaşması, tanıtılması, için başlattığımız çalışmalara aynı azim ve kararlılıkla, tüm kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği içinde devam edeceğiz.

2022 yılının en verimli şekilde geçmesini sağlamak için, atılması gereken adımları, potansiyelimizi, enerjimizi ve zamanımızı ilimiz ve ülkemizin refahını yükseltecek, sürekli kılacak çalışmalar için harcayacak, devam eden ve planladığımız yatırımların sıkı bir şekilde takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Her zaman olduğu gibi yeni yılda da amacımız vatandaş memnuniyetini esas alan bir görev anlayışı içerisinde 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir düsturuyla ilimiz ve ülkemiz için var gücümüzle çalışmak olacaktır.

Özellikle covid 19 salgınından dolayı geride bıraktığımız yılda ülke ve millet olarak çok zor bir dönemden geçtik ve geçmeye de devam ediyoruz. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştireceğimiz, dünyada ve ülkemizde yaşanan pandeminin son bulduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının başta hizmetkarı olmaktan onur duyduğum Rize’miz olmak üzere Ülkemize ve Dünya’ya huzur, sağlık, mutluluk, barış ve ferahlık getirmesini Cenab-ı Hak’tan diliyorum. Aziz hemşehrilerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.