Ziyarette,Pazar ,Ardeşen ve FINDIKlI ilçeleri şoför esnaflarının ortak sıkıntıları için bir araya gelen oda başkanları verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Ziyarete Pazar Belediye Başkanı  Ahmet BASA,Pazar Şöförler Odası Başkanı  Osman YÜKSEL ,Fındıklı Şoförler Odası Başkanı Gürhan KUTLUATA , Pazar Minibüsçüler Kooperatif başkanı İbrahim BENGLİ ,Pazar Şöförler Odası yönetim kurulu üyesi İlyas TAŞKIRAN ve Ardeşen Minübüsleri Kooperatif başkanı İbrahim MEMOĞLU’dan ,Ardeşen Şoförler odası başkanı BARIŞ OĞUZ ‘a anlamlı ziyaret.

Kamyon ,taksi ve minibüs esnaflarının pandemi sürecinde yaşamış oldukları sıkıntıları dile getiren Pazar belediye başkanı Ahmet BASA yakından takip edeceğini ve ilçe belediyesi olarak elinden geleni yapacağını dile getirmişti.

3 ilçenin de bir birime bağlı olduğunu ve ilçeler arası kaynaşmanın da gerekli olduğunu dile getirerek birlikten kuvvet doğar şeklinde konuşmuştu.

Ziyarette bir açıklama yapan Ardeşen Şoförler Odası Başkanı Barış Galip OĞUZ;

Kendileri de konuları bildiklerini ve yakından takip ettiklerini ve devam eden süreçtede çözüm odaklı olarak takipçisi olacaklarını bildirdiler.

TŞOF Başkanımızda Sayın Cumhurbaşkanımıza esnafların sıkıntılarını ilettiğini ve süreci takip ettiğini belirtti.

Ayrıca  sektörün içinde bulundugu sıkıntılar ve çözüm noktaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

İnşaallah en kısa zamamda Şoför esnafımızın sıkıntılarının giderilmesi konusunda 3 ilçe el ele vererek sorunların çözümü için ivedilikle yapacaklarını ifade etti.