Covid-19 denetimleri kapsamında Rize’nin Pazar ilçesinde başta pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve alışveriş merkezleri olmak üzere vatandaşların kalabalık şekilde bulunduğu yerlere yönelik sıkı denetimler yapıldı.

Rize’nin Pazar İlçesi Kaymakamlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “İlçemizde her bir iş kolu ya da mekanın uzmanlık bilgisi göz önünde bulundurularak ekiplerimiz bugün ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu marketler, bakkal, pazar yerleri, toplu ulaşım araçları ve iş yerlerine giderek tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol ettiler.”

İş yeri çalışanlarına ve vatandaşlara bilgilendirme yapıldığı dile getirilen açıklamalarda “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Ekiplerimiz ayrıca ilçemizde izleme tabi olan vatandaşlarımızın ikametlerinde olup olmadıklarını kontrol etmiş ve vatandaşlarımızın kurallara riayet ettiğini tespit etmiştir. Vatandaşlarımızın sağlığı için ekiplerimiz denetimlerine devam etmektedir.” İfadeleri kullanıldı