Başkan Kahya Mesajında: “Bu vesileyle büyük Ardeşen ailemizin birer ferdi olan tüm Ardeşenli hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bereket dolu, hastalıklardan arındırılmış aydınlık yarınlar diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Ardeşen Belediye Başkanı Kahya Ramazan Bayramı ile ilgili verdiği mesaja şunlara değindi:

“Değerli Hemşehrilerim;

On bir ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak, sevgimizi, umutlarımızı, dostluğumuzu, mutluluğumuzu paylaşma günü olan Bayrama ulaşmanın huzur ve sevinci içerisindeyiz.

Tüm dünya ülkelerinin ve Türkiyemizin, Koronavirüs tehlikesiyle mücadele ettiği, küresel sıkıntıların baş gösterdiği zorlu bir sürece denk gelen Ramazan ayı, bize yeni tecrübeler kazandırırken, toplumumuzdaki paylaşma, dayanışma, birlikte hareket etme duygularımızı pekiştirmemize vesile olmuştur.

Bu sıkıntılı süreçte Ramazan ayı boyunca Belediyemiz tüm ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşarak, her vatandaşımıza el uzatma gayretinde olmuştur.

İçinde yaşadığımız eşsiz güzellikteki Ardeşenimizin vatandaşları olarak büyük bir ailenin fertleriyiz. Bu büyük ailenin parçası olmanın verdiği aidiyet duygusuyla, Ardeşen Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu bilinçle Ramazan ayında olduğu gibi halkımızın sorunsuz ve huzur dolu bir bayram geçirebilmesi için, üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz.

Koronavirüs sürecinde olmamızdan dolayı, belki sevdiklerimize, büyüklerimize sarılamayacağız, ellerini öpemeyeceğiz, küçüklerimize şekerlerini ikram edemeyeceğimiz ama kalplerimiz gelecek çok daha güzel günlerin hayaliyle her zaman olduğu gibi birlikte çarpacak.

Birlik ve beraberlik hislerimizle karşılamaya hazırlandığımız Ramazan Bayramı hepimize dargınlıkları, kırgınlıkları bir yana bırakarak barış, sevgi, kardeşlik hoşgörü içerisinde yaşamayı hatırlatır.

Ramazan Bayramı'nın insanlık adına çatışma yerine uzlaşmayı, kavga yerine hoşgörüyü, benmerkezcilik yerine paylaşmayı, bölüşmeyi, karanlık yerine aydınlığı getirmesini temenni ediyor, sosyal barışın sağlandığı, birlikteliklerin arttığı bir bayram diliyorum.

Tüm birimlerimiz mübarek Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da sizler için gece gündüz seferber olacak, hizmetleri zamanında sizlere ulaştıracaktır.

Bu vesileyle büyük Ardeşen ailemizin birer ferdi olan tüm Ardeşenli hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bereket dolu, hastalıklardan arındırılmış aydınlık yarınlar diliyorum.

 

Sevgi ve saygılarımla.” İfadeleri kullandı.