KOÇ 

Sevgili koçlar ağustos ayı sizlere özel yaşamla ilgili bazı kafa karışıklığı getirirken aynı zamanda da bazı farkındalıkları görmenizi sağlayacak olaylar yaşatmaya kararlı. Bu ay geçmişten gelen sevgililer veya ayrılmış olduğunuz eşler sizleri hiç beklemediğiniz bir anda şaşırtabilir. Geçmiş zamanda yaşadığınız bazı olayların perde arkası bu zamanda aydınlanabilir ve siz bu gerçekleri görerek kendinizden emin bir şekilde daha sağlam bir duruş sergileyebilirsiniz. Yine bu konuyla ilgili alacağınız kararlarda sağlıklı düşünemeyebilir ve kalbinizin sesini dinleyebilirsiniz. Görülen o ki; yaşadığınız bu yeni deneyim sayesinde hayatınız daha farklı bir noktaya taşınıyor ve sizler de eskisi gibi düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Bu ay gerçekleştirmeyi düşündüğünüz bir proje varsa ve kendinizi yaptığınız iş ile ilgili ispatlamak durumunda iseniz bu konuda yeteri kadar donanımlı olmanızı ve her konuyu en ince ayrıntısına kadar hesaplamanızı öneririz.14 Ağustos'tan sonra zihinsel olarak yapmak istedikleriniz konusunda daha hırslı, öfkeli ve agresif olabilirsiniz. Bu dönem kariyerinizle ilgili geçmişten gelen durumları toparlamak adına oldukça verimli bir ay olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz.

7 Ağustos Venüs terazi burcunda.

Bu etkileşim ile birlikte her türlü ilişkilerde ciddiyet gerektiren ve sorumluluklar almanızı sağlayan konulara karşı biraz daha isteksiz olabilir ve sürekli geri adım atmak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda eşiniz ya da partnerinizin size karşı olan ilgisiz davranışlarından dolayı rahatsız olabilir ve tutkularınızın ve heyecanlarınızın peşinden koşmak isteyebilirsiniz.

11 Ağustos aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulma ile birlikte eğer evliyseniz hamilelik ve doğum üzerine büyük bir sürpriz yaşayabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz. Bekar olan koç burçları için aşk'ta güzel gelişmeler ve sevindirici haberler yaşanabilir. Uzun zamandır fırsatını kolladığınız bir durum ayağınıza kadar gelebilir. Kısacası bu güneş tutulması ile birlikte Aşk’ı yeniden yaşıyor ve Aşk’a yeniden inanmaya başlıyorsunuz.
13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek oğlak burcuna geçiş yapıyor.
Bu pozisyon sizleri kazalara ve sakarlıklara karşı uyarırken kariyerinizde önemsemediğiniz ve görmezden geldiğiniz olaylara karşı zor durumda kalabileceğinize işaret ediyor ve aynı zamanda daha fazla çalışmanız gerektiğine de vurgu yapıyor.

26 Ağustos Balık burcunda bir dolunay gerçekleşiyor.

Bu sizi ruhsal ve manevi anlamda geliştirerek daha çok kendi içinize yönelmenizi sağlayacak ve korkularınız, kaygılarınız ve endişelerinizle yüzyüze getirecek. Aynı zamanda 2015 yılından bu yana emek verdiğiniz ve önemli bir süreçten geçtiğinizi düşündüğünüz durumların ise kendi lehinize değiştiğini görerek sabrınızın meyvelerini alıyor olmanın mutluluğunu da yaşayabilirsiniz.

 BOĞA

Sevgili boğalar, ağustos sizin için değişime fazlasıyla direnmek isteyeceğiniz bir zaman dilimi olacak. Özellikle aile ve yuva hayatınızla ilgili bir takım olaylar sizleri sınavdan geçirebilir. Anne ve baba ile bağlarınızı koparmak ve özgürlük duygusu içerisinde hareket etmek isteyebilirsiniz. Ay ortasına kadar yaşamınızın bazı alanları ile ilgili stresli ve problemli durumlar sizi yoklayabilir. Bu süreç içinde önünüze konulan engeller sizin tam tersi davranış sergilemenize neden olabilir. Aynı zamanda bu sizi tanıyan kişilerce de yanlış algılanabilir. Burada önemli olan tepkilerinizi kontrol altına almak ve öfkenize yenik düşmemek olacaktır. İş ve çalışma hayatınızda ise vereceğiniz kararlarla birlikte inisiyatif almanız gereken bir süreç olacak. Tüm kontrolü elinize almak ve güç mücadelesi vermek durumunda kalabilirsiniz.11 Ağustos'tan sonra gerçekleşecek olan güneş tutulmasıyla birlikte yaşamanıza dair önem arz eden konularda büyük bir yenilenme süreci başlıyor. İstediğiniz bir mülke kavuşabilir ve yaşadığınız yeri değiştirebilirsiniz.

7 Ağustos Venüs Terazi Burcunda

Finansal kaynaklarınızı genişletebileceğiniz maddi konularda beklentilerinizi karşılayabileceğiniz şanslı bir döneme giriş yapıyorsunuz. Bu dönem önünüze çıkan fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz.


11 Ağustos aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşecek.

Ev, aile ve yuva yaşamınıza dair gergin etkiler oluşabilir. Bir yandan değişimi isterken diğer yandan bunu nasıl gerçekleştireceğiniz hakkında bir fikre sahip olamayabilirsiniz. İşte bu durumda aile bireyleriniz sizden belli bir karar almanızı ve uygulamanızı isteyebilirler.


13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Ticaret, satış ve pazarlama ve seyahatlerinizle ilgili konularda geçmişten gelen sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Aynı zamanda aracınız ve iletişim cihazlarınızda bazı arızalar oluşabilir. Eğitimle ilgilenenler ise yarım bıraktıkları konulara tekrar geri dönmek isteyebilirler.

26 Ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

Bu tamamı ile özel hayatınıza yansıyacak olan bir etkidir. Aşk hayatınızla ilgili nihayet beklemiş olduğunuz haberleri alabilirisiniz. Yakın çevreniz vasıtasıyla yeni tanışmalar oluşabilir ve bekar boğalar için ciddi birlikteliklerin başlangıcı atılabilir.

 İKİZLER

Sevgili İkizler, ağustos ayına genel anlamda baktığımızda yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizin önemli bir sınavdan geçecek olduğu gözüküyor. Eğitim hayatınızla ilgili daha önceden başlatmış olduğunuz fakat bazı sorunlar yüzünden devam ettiremediğiniz durumlar sizleri yeniden bir karar aşamasına götürebilir. Hayatınıza yeniden yön vermek isteyeceğiniz kendinize yeni bir rota belirleyeceğiniz, yaşamınızda gizli kalmış tüm konuları aydınlatmak isteyeceğiniz bir ağustos ayı sizi bekliyor. Duygusal olarak cevabını bulamadığınız her konuda önemli farkındalıklara erişerek daha bilinçli bir düzeye ulaşabilirsiniz. Ağustos'un ikinci haftasına kadar geçmiş aşklarla ilgili bazı özel durumlar tekrar aklınızı çelebilir ve sizi etkisi altına alabilir. Ay sonuna doğru yakın çevrenizin hayatıyla ilgili ilginç haberler duyabilir ve onlardan beklemediğiniz davranışlar görebilirsiniz.

7 Ağustos Venüs terazi burcunda

Bu etkileşim sizi yeni tanışmalar ve yeni aşkları gündeminize taşıyarak kendinizi rahatça iyi ifade edeceğiniz süreçlere doğru hazırlamakta. Aynı zamanda karşınızdan da güzel adımlar alacağınız bir zaman dilimi. Sosyalleşmek ve daha fazla toplum içinde görünür olmak isteyebilirsiniz.

11 Ağustos aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulma ile birlikte kadersel olayların yaşanacağı adeta ne ettiyseniz onu biçeceğiniz bir zaman dilimine giriş yapıyorsunuz. Bu dönemde seyahat fırsatları oluşabilir ve önemli bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Ayrıca bazı planlarınızı da yeni oluşan hayat şartlarına göre değiştirmeniz gerekebilir.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek ve oğlak burcuna geçiş yapacak.

Bu dönemde özellikle geçmişten gelen borçlar canınızı sıkabilir ve ödeme yaparken zorlanabilirsiniz. Aynı zamanda da gökyüzü sizleri maddi kayıplara karşı dikkatli olmanız konusunda uyarıyor. Bu dönemde ekstra yapılan harcamalara daha fazla dikkat etmeli ve bütçenize göre davranmayı denemelisiniz.

26 Ağustos dolunay balık burcunda

Ailenizle ilgili karar almanız gereken konularda bazı gerginlikler yaşayabilir, onlarla iletişimlerinizi bir denge üzerinde tutmak konusunda zorlanabilirsiniz. Bu dönem sizin iç görü oluşturmanızda önemli bir rol oynuyor ve size söylenen aynı zamanda da yapılan davranışların gerçek nedenini anlamaya çalışıyorsunuz.

 YENGEÇ

Sevgili yengeçler, bu ay sizler için verdiğiniz kararların arkasında durma dönemi olabilir. Gezegenlerin retro hareketi sizleri daha da geçmişe saplantılı bir hale getirebilir. Özellikle ağustos ayının ortasından itibaren ikili ilişkilerinizde geçmişten gelen problemler krizleri ortaya çıkarabilir. Bununla birlikte zor durumda kalan siz olabilirsiniz. İlişkilerde daha sorgulayıcı olacağınız gözükmekte.15 Ağustos'tan sonra Mars'ın etkisi ile kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Geçmişten bu yana gelen sorunlar ve yalanlar üzerinden hesaplar vermek durumunda kalabilirsiniz. Haklı olsanız dahi insanlar tarafından suçlanabilirsiniz. Bununla birlikte kendinizi geçmişten koparacak ruhsal ve manevi çalışmalara ve psikolojik desteklere yönelmelisiniz. Merkür’ün aslan burcundaki retro etkisi ile geçmiş borçlarınızla yeniden yüzleşebilir ödeme konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu dönem yeni yatırım planları yapmak için uygun değildir. Hayatınızla ilgili kararlar verirken kalbinizin sesini dinlemeniz sizi doğru yola götürecektir.

 

7 Ağustos Venüs terazi burcuna geçiş yapıyor.

Bu geçiş ile birlikte ilişkilerde bazı sorunlar yaşayabilir söylediğiniz sözler karşınızdaki kişilerce yanlış anlaşılabilir. Bu dönem aynı zamanda sizleri yanlış insanlara değer vermeye itebilir. Dikkatli olmalı ve bu süre zarfında yeni bir ilişkiye adım atmamalısınız.

11 Ağustos aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulma maddi konularda yeni projeleri ve şansları ayağınıza kadar getiriyor olacak. Yeni bir maddi projeyle başlayabilir ya da kariyerinizle ilgili önemli şanslar ve fırsatlar elde edebilirsiniz. Bu dönemi iyi değerlendirmek tamamen sizin elinizde olacaktır.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Yedinci evinizde retro’yla giriş yapan Mars'ın enerjisi kazalara ve sakarlıklara karşı sizi uyarmakta. Bununla birlikte eski eş, sevgili ve aşk hikayelerinde yarım kalan ve bitmemiş konular tekrar sizi bir sınava tabi tutabilir. Aynı zamanda bu iş ortaklıkları ile ilgili konularda da yaşanabilir.

26 Ağustos Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor.

Maddi ve manevi yükseliş yaşayacağınız bu dolunay sizlere önemli bir kazanç kapısı sunacak ve düzenli bir maddi oluşum fırsatı yakalamanıza olanak sağlayacaktır. Aynı zamanda da iç huzurunuz bir dengeye kavuşarak kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz.

 ASLAN

Sevgili aslanlar, bu ay sizler için önemli bir zaman dilimi olacak. Temmuz ayında oldukça yoruldunuz. Haziranda da bazı şeyler hep olacakken son dakika sizin aleyhinize döndü. Artık bu konularla ilgili biraz rahat nefes alma zamanınız geldi. İş projelerinizde önemli sonuçlanmalar ve önemli kazanımlar kendini gösteriyor olacak. Bununla birlikte doğacak olan önemli fırsatlara karşılık siz de fazlasıyla girişimci davranıyor olacaksınız. Mars'ın kova burcunda olması sizleri ikili ilişkilerde daha mücadeleci olmaya ve bencillik savaşlarına iterken ağustos ortalarına kadar aynı zamanda kazalara ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmanız konusunda uyarıyor. Hali hazırda sizin burcunuzda gerileyen bir Merkür ile Ağustos ayına başladığınızı unutmamalısınız. Merkür gerilemesi demek sizler için kaçan fırsatlar ve eski işlerinizin derlenip toplanması demek. Belki zamanında gururunuzdan yıktığınız şeyleri inşa edebilme fırsatı demek olduğunu gözden kaçırmayın. Bu ay sosyal çevrenizden ve akrabalık ilişkilerinizden maddi anlamda özel destekler bulabileceksiniz. Özellikle 11 Ağustos güneş tutulması sonrasında hayat, sizlere yeni bir başlangıç yapma fırsatı veriyor olacak.

11 Ağustos aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor.

İlişkililerinizle ilgili önemli konular ve sorumluluklar gündeme gelebilir. Var olan ilişiklerinizde yeni aşamalar kaydedebilirsiniz. Evlenme veya evliliğiniz ile ilgili bazı farkındalıklar söz konusu olabilir. Kariyerinizde yakalayacağınız yeni gelişmeler sizin toplum içinde daha fazla statü ve saygınlık kazanmanıza vesile olacak aynı zamanda da finansal kazanımlarınızın artmasını sağlayacaktır. Hiç beklemediğiniz bir zamanda sürpriz haberler alabilirsiniz. Alacağınız haberlerle birlikte planlarınızı da değiştirmeniz gerekebilir.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz yoğun bir şekilde gündem oluşturacaktır. Yakın arkadaşlıklarınızla aranızda bazı yanlış anlaşılmalar olabilir ve kendinizi sürekli anlatmak durumunda kalabilirsiniz. Yine arkadaşlıklarınızla aranızda karşılıksız yardımlaşmanın önemi anlaşılabilir ve yaptığınız fedakarlıklar daha iyi görülebilir.

26 Ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

Borçlarınız ve ödemelerinizle ile ilgili bazı sorunlarla yüzleşebilirsiniz. Uzun vadeli ve köklü sorunların artık sonuna gelindiğini söyleyebiliriz. Ya da bu tarz konular yeni bir boyut kazanabilir. Alacaklarınızı tahsil etmek durumunda kalabilirsiniz. Bir süredir duygusal anlamda kendinizi oldukça hırpalamış hissediyorsanız bu durumla ilgili önemli bir farkındalık yaşayabilirsiniz.

7 Ağustos Venüs terazi burcuna geçiş yapıyor.

Sizlere iş ve çalışma hayatı konusunda yenilikler getirecek olan bu geçiş ile birlikte kendinizi daha net ifade edebileceğiniz proje fırsatları ile karşılaşabilir, önemli bir iş projenizi sonlandırabilirsiniz. Büyük bir başarı sizleri bekliyor. Yeter ki bu döneme kadar gereken tüm hazırlıkları yapmış olun.

 BAŞAK 

Sevgili başaklar ağustos ayı daha çok duygusal anlamda zorlanacağınız özellikle geçmiş aşklar ve geçmişte yaşanan sorunların sizleri bazı kararsızlıklar içinde bırakacağı yeni duygular içerisine itebilir. Bu belki geçmiş davalar veya yeni hukuksal mevzularda olabilir.Tam doğru olduğuna inandığınız konularda karşınızdaki kişilerin söylemleri üzerine çelişkiler yaşayabilir hatta kendinizin bile doğru olduğuna inandığınız konularda kararsızlık içinde kalabilirsiniz. Kısacası bu ay sizlere geçmişten kopmak ve yaşanmış sorunları bitirerek önünüze devam etmeniz konusunda bir uyarıcı.15 Ağustos'a kadar elinizde var olan bütün durumları korumaya devam etmelisiniz. Ancak 15'inden sonra kendi kendinizin farkına vararak yapmak isteyeceğiniz atılımlar konusunda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Bunu yaparken hem inisiyatif kullanacak hem de hayatınızı yeniden organize edeceksiniz. Aşk ve ilişkilerle ilgili de ayın ikinci yarısı sizi mutlu edecek bir gelişmenin olabileceği gözüküyor. Kafanızdaki soru işaretleri ve belirsizliklerle ilgili önemli bir sonuçlanmaya ve nihayete ereceksiniz.

7 Ağustos Venüs terazi burcunda.

Bu etkileşim sizleri maddi kazanımlarınızla ilgili var olan sorunları aşmak adına bazı kararlar aldırırken aynı zamanda bir altyapı çalışması yapmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Gelecek olan fırsatlar kapınızı tek tek çalarken bir o kadar da yanılgılara açık bir zaman dilimi. O yüzden çok dikkatli olmanız gerekiyor.

11 Ağustos aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulma ile birlikte ödenmeyen bazı borçlar sizi rahatsız edebilir. Gelirlerinizde farklı artışlar sağlayacak bazı gelişmeler aniden gündeme gelebilir. Uzun zamandır onaylanmayan maddi projelerinizle ilgili önemli açılımlar sağlayabilirsiniz. Kısacası yeni parasal kaynaklar oluşturabileceğiniz fırsatlar ile karşı karşıyasınız, bunu değerlendirin.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişimlerinizde önemli bir ivme kazanabilirsiniz. Kardeşlerinizin hayatıyla ilgili önemli gelişmeler meydana gelebilir. Alacağınız haberler ve iletişimleriniz bu dönemde daha da yoğunluk kazanabilir. Bazı bilinmeyenlerin ortaya çıkmasıyla farklı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

26 Ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

İlişkililerinizle ilgili önemli konular ve sorumluluklar gündeme gelebilir. İlişkinizde yeni aşamalar kaydedebilirsiniz. Evlenme veya evliliğiniz ile ilgili farkındalıklar söz konusu olabilir. Kariyerinizde yakalayacağınız yeni gelişmeler sizi toplum içinde güçlü bir şekilde ortaya koyacak ve finansal kazanımlarınıza da destek olacaktır.

 TERAZİ

Sevgili teraziler, bu ay yönetici gezegeniniz olan Venüs sizin burcunuza geçecek ve ev sahibi olduğu alanda seyahat edecek. Elbette ki bu fırsat kaçmaz diyor ve sizleri daha da heyecanlandırmaya devam ediyoruz. Öncelikle önünüze gelen fırsatlar şaşırtıcı bir noktaya gelebilir. Geçmişte yarım kalmış bazı olayları çözüme ulaştırabilirsiniz. Uzun zamandır sosyal çevre iletişimleriniz ve arkadaşlık ilişkilerinizde yaşamış olduğunuz problemler artık bu ay sonlanıyor. Ay içerisinde burcunuzda ilerleyen Venüs sizlere önemli şansları ve fırsatları sunmaya devam ediyor ama bu sefer daha farklı fırsatlar yakalayacak ve ummadığınız sürprizlerle karşılaşacaksınız. Bu beklenmedik olaylar dizisi ilişkiler ve kariyer alanında da sizi takip edecek. Hiç ummadığınız birine âşık olabilir veya ummadığınız bir kişiden evlilik teklifi alabilirsiniz.

7 Ağustos Venüs terazi burcunda.

Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde önemli bir olay gündeme gelebilir. Hayatınıza yeni bir arkadaş dâhil olabilir ve bununla birlikte yeni bir gelişim sürecine başlangıç yapabilirsiniz. Bir araç alabilir ya da iletişim cihazı edinebilirsiniz.2015 Eylül ayından bu yana yaşadığınız problemlerde haklılığınızın anlaşılacağı ve ilahi adaleti daha yakından hissedeceğiniz keyifli bir sürecin başlangıcı da diyebiliriz.

11 Ağustos Aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor.

Aşk hayatınızla ilgili önemli gelişmelerin oluşacağı, flörtleriniz veya ciddi beraberliklerinizin belli bir sınavdan geçeceği günler sizi bekliyor. Konu her ne olursa olsun belli bir karar vermeniz gereken önemli bir sürecin de aşaması içinde olduğunuzu söyleyebiliriz. Size sürekli sorun yaratan ve güven vermekten yoksun kişilerin oyununa gelmemenizi ısrarla tavsiye ediyoruz.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Yaşamınızın görünmeyen sahnesinde yer alan ve sizi her zorlu olayın arkasından destekleyen bazı dostların yardımlarını yine arkanızda hissedebilirsiniz. Ruhunuzu arındıracak ve önemli bir döneme geçiş yapmanızı sağlayacak bir dönemin hazırlık sürecini başarıyla tamamlayacaksınız. Kişiliğinizi ve davranışlarınızı büyük ölçüde değiştireceğiniz ani ve sürpriz deneyimler yaşayabilir ve yaşatabilirsiniz.

26 ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

Yaşamınızdaki karmaşalardan uzaklaşıp kendinizi ve ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. Gizlilik isteyen tüm konularda bazı engellerle ve gerginliklerle yüzleşebilirsiniz. Maddi anlamda bazı ödemeler ve borçlar gündeme gelebilir. Yine çözüm isteyen sorunları mantık çerçevesinden geçirmek isterken bazı duygularınız bunu yapmanıza müsaade vermeyebilir. Özellikle finansal konularda yaşanacak olan bu duruma dikkat etmeniz gerekir.

 AKREP

Sevgili akrepler ağustos ayının ortalarına kadar hayatınızın inisiyatifini elinize alırken birden kontrolden çıkabilir ve bazı hatalarınızı telafi etmek isterken tam tersi bir durum yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve beklentilerinizi oluştururken yanlış kararlar vermemek adına biraz daha dikkatli olmanızı öneriyoruz. Son zamanlarda iptal olan veya önü kapanmış olan bazı durumları telafi etmek adına yeni girişimlerde bulunabilir yakın arkadaşlarınızdan konu ile ilgili yardım alabilirsiniz. Merkür’ün aslan burcuna geçmesiyle birlikte ilişkilerde yalana ve kandırılmalara karşı özellikle dikkatli olmalısınız. Ağustos'un ilk on günü yaşamınızdaki her türlü gizlilikler tüm gerçekliğiyle gün yüzüne çıkıyor olacak. Özel hayatınızla ilgili devam eden sorunlarla ilgili ani durumlar oluşabilir ve sizden gizlenen bir durumu daha önceden de şüphelendiğiniz üzere fark edebilirsiniz. Bu yeni bilgi ile beraber bilincinizde önemli bir aydınlanma yaşayabilir ve özel yaşamla ilgili ciddi bir farkındalık kazanabilirsiniz. Bu size aynı zamanda bir yandan farklı kararlar aldırırken bir yandan da sevgi konusunda fazlasıyla fedakarlık yapmamanız konusunda sizlere akıl vermektedir.

7 ağustos Venüs terazi burcuna geçiyor.

Eğitim hayatınızla ilgili akademik konular düşüncelerinizi yeniden sarabilir. Kendinizi geliştirmek ve toplum içinde daha görünür olmak için yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Ancak maddi durumla ilgili önünüzü görememekten kaynaklı bazı duygular düşüncelerinize ket vurabilir. Bu konuda hırsla bir karar vermekten ve aceleci olmaktan sakınmalısınız.

11 Ağustos aslan burcunda güneş tutulması gerçekleşiyor.

Kariyer hayatınızda önemli başlangıçların olabileceği ve beklemiş olduğunuz fırsatların kolay bir şekilde elinize geçeceği şanslı bir zaman dilimi. Bu zamanı iyi değerlendirebilir ve girişimcilik konusunda yeteri kadar cesaret gösterebilirseniz önemli bir birikim elde edebilirsiniz.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Maddi kazanımlarınızla ilgili var olan sorunları aşmak adına bazı kararlar alırken bir yandan da altyapı araştırmasını çok iyi yapmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Her ne kadar bu altın fırsatlar bir daha elinize geçmeyecek gibi gözükse de özellikle yanlış yatırımlardan ve gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekmekte. Çünkü bu zaman dilimi finansal süreçlerde yanılgılara oldukça açık gözüküyor.

26 Ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

Borçlarınız ve ortaklı gelirlerinizle ilgili bazı problemlere yeni çözümler bulabileceğiniz önemli bir süreç. Bu dönemde sizden borç isteyen yakın çevrenizi kibarca reddetmenizi öneririm. Şartları pek sağlam olmayabilir ve verdiklerinizi geri alamayabilirsiniz. Kariyer planlamanızı bu döneme kadar doğru yaptıysanız güzel sonuçlar almanız an meselesidir.

 YAY

Sevgili yaylar, sizler için mükemmel enerjiler taşıyan dopdolu bir ay olacak. Sosyal çevre ve dostluklardan yana büyük yardımlar ve manevi destekler göreceğiniz bir zaman dilimi. Özellikle reddedilen projelerinizle ilgili önemli sonuçlanmalar oluşabilir. Hatta çevrenizdeki kişiler bile bu dönemde başarılarınızı ve zor dönemlerinizi nasıl atlattığınıza şaşırıyor olabilirler. Maddi yönden şans yanınızda olduğu gibi manevi yönden de sizi yalnız bırakmayacak. Özellikle 6 Ağustos'tan itibaren Venüs’ün konumu ile iletişimler, yakın çevre ve seyahatler konusunda güzel bir yol kat edeceksiniz. Ayın ikinci yarısı özel hayattan yana biraz hayal kırıklıkları yaşamaya açık olarak görülüyor diyebiliriz. Ayrıca dargınlığınız varsa barışabilir veya eski sevgilinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ayın ilk haftası özellikle geçmişten gelen ve çözülemeyen maddi konularla ilgili beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz.15-16-17 Mayıs tarihlerinden yaşamınızda içinden çıkamadığınız bazı konular tekrar gündem yaratabilir. Bu noktada öngörülü olmalı ve eski hatalarınızı yapmamalısınız. Bu ay sizin toparlanma ve yol alma ayınız olacaktır. Lütfen sizlerde farkındalığınızı yükselterek bu ayı en verimli şekilde değerlendirin.

11 Ağustos Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor.

Aşk hayatınızla ilgili sürpriz durumlar devrede olabilir. Sevmek ve sevilmenin tadını doya doya çıkaracağınız, karşınızdaki kişi ile romantik anlar yaşayacağınız etkiler devrede. Ayrıca bekar yaylar için Aşk’ta yeni adımlar atma zamanı. Kendilerini eskisinden daha cesaretli ve aynı zamanda heyecanlı hissedebilirler.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek Oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Kariyerinizle ilgili sizi engelleyecek koşullara karşı mücadele vermeniz gerekebilir. Üstlerinizle olan iletişimlerinize dikkat etmeniz gereken bir süreç. Üzerinizde baskı oluşturan bazı konular yeniden gündeminize gelirken yeni bir kariyer arayışı içerisinde olabilirsiniz. Bu dönemde yeni iş teklifleri alabilirsiniz, gözünüz açık olsun.

26 Ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

Ev almak ve satmak gibi konularla uğraşıyorsanız oldukça dikkatli olmanız gereken bir zaman dilini. Kararsızlık yaşayacağınız bazı durumların içerisinde kalabilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda çekimser davranmanız onların sizi yanlış algılamasına sebebiyet verebilir. Onlara karşı bağlılıklarınızı ifade etmek istiyorsanız işte bunun tam sırası.

7 Ağustos Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor.

Uzun zamandır beklediğiniz bir ev alım- satım işlemleri ile uğraşabilir ya da evinizde tadilat yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra taşınma gibi işlemlerde aile içerisinde konuşulabilir. Babanın veya eşin sağlığı her zamankinden daha fazla önem kazanabilir. Sonuçlanmamış hukuksal davalar ile yeniden meşgul olabilirsiniz.

 OĞLAK

Sevgili oğlaklar, her şeyden önce Ağustos ayının sizler için biraz mücadeleci geçeceğini söyleyebiliriz. Özellikle ilişkilerinizle ilgili sallantılar ve belirsizlikler yaşayacağınız bir ay olabilir. Venüs’ün terazide olmasıyla ilişkilere bakış açınızda isteksizlik görülebilir ve kendinizi değersizlik duygusuyla başbaşa bulabilirsiniz. Bu dönem köklü bir ilişkiyi bitirip yeni bir ilişki başlatma gibi radikal bir karar verebilirsiniz.14 Ağustos'tan sonra Mars'ın oğlak burcuna geçmesiyle birlikte hayatınızda hızlı bir dönem başlıyor olacak. Geçmişte yapmadığınız kariyer planlarınızı hemen gerçekleştirmek adına hızlı girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu dönemde kazalara ve sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda üzerinize fazlaca gelindiğini hissedebilirsiniz. Bu alanda beklediğiniz haberleri alabilirsiniz. 2018 Mayıs aylarından bir türlü sonuç alamadığınız konularınız ya da projeleriniz var ise tekrar gündem oluşturabilir. Geçmiş aşklar ve sevgililerle aranızda finansal oluşumlar varsa bunlara dayalı bazı problemler nüksedebilir. Aile içerisinde hak etmediğiniz konulardan dolayı yargılanabilirsiniz. Âmâ siz bildiğini okuyan yönünüzle ve inandığınız şeyin peşinden gittiğiniz tavrınızla büyük başarılara imza atacaksınız. Ay sonunda gerçekten mutluluğu bulacağınız özel biriyle geleceğe dair kararlar alabilirsiniz.

11 Ağustos Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor.

Finansal konularınıza ışık tutan bir tutulma. Borcunuzu ödeyebilir ya da yeni bir kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda ortaklı gelirlerden yeni faydalar sağlayabileceğiniz bir enerji ile karşı karşıyasınız.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek Oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Mars burcunuzda geriliyor. Önemsemediğiniz konular yeniden açığa çıkabilir. Problemler aniden ve hiç beklemediğiniz bir zamanda gündeme gelirken sizi fazlasıyla çalışmaya ve efor harcamaya itiyor olacak.

26 Ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz aynı zamanda da eğitim hayatınız gündemden hiç düşmüyor. Bu alanlarda fazlasıyla şanslı olduğunuz ve şimdiye kadar emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz enerjilerle berabersiniz.

7 Ağustos Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor.

İlişkiler ve aşk hayatınızla ilgili bazı sorunlar yaşayabilir ve kendinizi değersiz hissetmenize neden olan olaylar arasında kalabilirsiniz. Yine ilişkilerde güven sorunu tekrar sizi yorabilir. Bu dönem yeni bir ilişki başlatmak adına olumlu bir dönem değildir.

 KOVA

Sevgili kovalar, Ay’ın ilk yarısına kadar Mars'ın kovada seyrediyor olması sizi bazı planlarınıza ulaşırken yorabilir. Zaten sizler geçtiğimiz aydan bu yana da bu zorlayıcı enerjiyi idare etmeye çalışıyorsunuz. Aslında ne yapmanız gerektiğini öğrendiğiniz için bu ay artık daha az yorulacağınızı söyleyebiliriz. Bir takım kararlarınızı verirken daha fazla temkinli davranmaya özen gösterin. Bilhassa beklentilerinizin gerçekleşmemesinden doğan agresyonlu durumlar sizleri sevdiğiniz kişilerle karşı karşıya getirebilir. Kaş yapayım derken göz çıkarabilirsiniz. Bu da ileride telafisi zor olan durumlar yaşamanıza neden olabilir. Bu ay size karşı açık düşmanlık yapan ya da rekabet yaratan kişilerle değil daha çok yanınızda olan fakat sizin göremediğiniz gizli düşmanlarınızla baş etmek durumunda kalabilirsiniz. Şimdi içinizden bitmiyorlardı diye söyleniyor olabilirsiniz ama elemek güzeldir. Daha sonrasında bir daha bu tarz durumlarla karşılaşmayacağınızı düşünerek bu dönemi sadeleşme olarak kullanmanız sizin faydanıza olacaktır. İş ve projelerinizde önemli bir başarı ay sonu sizi bekliyor olabilir. Hedeflerinize artık yaklaşıyorsunuz. Özel ilişkilerinizde bazı konularda yanlış anlaşılarak haklıyken haksız duruma düşmemeye özen gösterin. Bırakın artık herkes kendi sorumluluğunu kendi üstlensin.

7 Ağustos Venüs Terazi burcuna geçiş yapıyor.

Aşk ve ilişkilerden yana mükemmel bir enerji altındasınız. Girdiğiniz sosyal çevreler tarafından fark edilmenin güzelliğini yaşıyor olacaksınız. Aynı zamanda son zamanlarda gerilen sinirleriniz ve bunun üzerine insanlar üzerinde bıraktığınız sert etkiler de dağılıyor olacak.

11 Ağustos Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor.

Bu tutulma ile birlikte ilişkiler ve sosyal çevre arkadaşlıklarınız yeni bir ivme kazanıyor olacak. Yeni bi ilişkiye yelken açabilir veya eskiden gelen sorunlu bir ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek Oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Mars'ın Oğlak burcuna geçişi ile birlikte yakın çevrenizin sizden gizlediği bir takım olaylarla yüzleşmeniz mümkün gözüküyor. Bu konularla ilgili geçmişte yaşadığınız bazı şüpheler gün yüzüne çıkabilir ve haklılığınız anlaşılabilir.

26 Ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

Maddi konularda geçmişten gelen bazı sorunlarınıza çareler bulacağınız yeni fırsat kapıları bulabilir, ne istediğinizi artık daha kararlı bir şekilde bilerek yeni yatırımlara imza atabilirsiniz. Aynı zamanda eskiden hayalini kurduğunu bir planı da devreye sokabilirsiniz.

 BALIK

Sevgili balıklar, her şeyden önce bu ay bazı konulara sabır göstermeniz ve daha fazla inisiyatif kullanmanız gereken bir ay olabilir. Özellikle Ağustos'un ilk on günü kendinizi başkalarına anlatırken daha sakin bir dil kullanmanızı ve fazlasıyla hoşgörülü olmanızı öneriyoruz. Çünkü gökyüzü sizi Ay’ın ilk yarısı iletişimlerinizde ve ilişkilerinizde istemediğiniz bazı konuların arasında kalabileceğiniz konusunda uyarıyor. Özel ilişkilerde ve sevgiden yana şansınızın bir hâyli yüksek olacağı etkiler devrede. Bu dönemde çekiciliğinizin yüksek olmasıyla birlikte ilk yarıda yeni aşklar kapınızı çalabilir ve bir ilişkiye doğru yönelebilirsiniz. Yaşamınızda üzerinizde olan yük olan sorumluluklardan bir an önce kurtulma isteğiyle görevleri bir çırpıda bitirmek ve rahatınıza kavuşmak isteyebilirsiniz. Yaşamınızı maddi yönden iyileştirme isteği ile açtığınız her kapı size bol kazançlar getirebilir. Burada önemli olan sadece hangi kapıya yönelmek istediğiniz olacaktır. Sizler ne istediğinizi biliyor olmanın bilincinde hareket ederseniz karşınıza çıkan kapılar da o derece doğru olacaktır. Ayın ortasından itibaren özel bir kişi sizi yönlenmenizi sağlayacaktır. Burada kalbinizin sesini dinlemeniz büyük önem arzediyor. Venüs’ün konumuyla birlikte şu ana kadar beklemiş olduğunuz ne varsa tek tek önünüze gelebilir. Bekleyin ve hazır olun.

7 Ağustos Venüs Terazi burcunda.

Venüs'ün rahat ettiği bir burç olan Terazi burcuna geçişi ile birlikte sizi olduğunuzdan da farklı gösterebilecek enerjinizi daha da güzelleştirecek bir etkileşim söz konusu. Özellikle aşk ve ilişkilerden yana yalnız olan balık burçları için gayet iyi bir konum. Bu dönemde karşılarına çıkan kişileri daha bir dikkatle incelemeliler.

11 Ağustos Aslan burcunda Güneş tutulması gerçekleşiyor.

Yaşamınızda bir sorun haline gelmiş ve şu ana kadar çözülmeyi bekleyen finansal bir soruna kalıcı çözümler bulabilir ve finansal ortaklıklarla ilgili yeni bir girişimin başlangıcını yapabilirsiniz.

13 Ağustos Mars gerilemeye devam ederek Oğlak burcuna geçiş yapıyor.

Bu konum sizleri sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizden yana etkiliyor olacak. Özellikle geçmişte sosyal çevre bağlantılarınızla ilgili sorunlar yaşamış ve bugüne kadar çözüme kavuşturulmamış ise bugünden sonra hiç de öyle kalacak gibi gözükmüyor. Yaşadığınız olaylar sizleri çözüm yoluna doğru ilerletmekte.

26 Ağustos Balık burcunda dolunay gerçekleşiyor.

İlişkiler, iletişimler ve ortaklıklar gündeminizden hiç düşmeyebilir. Hayatınızda kontrolü ele almak isteyeceğiniz ve karşı taraf üzerinde güçlü olduğunuzu ispat edeceğiniz yeni başlangıçlara adım attıracak güçlü bir dolunay etkisi bulunmakta.