Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Akif Zerdeci’nin eşliğinde Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan İlyas Helvacı, STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, MKYK üyesi Samet Şişman, Merkez İlçe Başkanı Hızır Can, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Rize’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek istişarede bulundu.

Rize İl Başkanı Zerdeci, ziyaretlerle ilgili yapmış olduğu açıklamada, “Türkiye genelinde tüm illerde partimizin başlatmış olduğu halkla buluşma programları Rizemiz’de de yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcılarımız, MKYK üyemiz, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz esnaf ve halk ziyaretimizde görmüş olduğumuz ilgi, alaka ve teveccüh karşısında memnun kaldık. Genel Başkanımızın selamlarını iletmiş olduğumuz esnafımız ile görüşmeler ve istişarelerimiz neticesinde gerek Rizemiz’de gerekse tüm ülke genelinde milli görüş yönetimine duyulan özlemi ve hasreti bir daha teşhis etmiş olduk. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde, halkımızdan; artık tek çarenin, ümidimizin Yeniden Refah Partisi ve Erbakan’ın kaldığını duymanın, 54’üncü hükümet dönemini ve o dönemde yapılan efsane hizmetleri çok özlediklerini duymanın heyacanını, mutluluğunu bir kere daha yaşadık.” diye konuştu.

İktidara, işbaşına geldiklerinde millet olarak yaşanılan sorunlar karşısında bugün hükümetin yaptığı kısa vadeli, günü kurtarma, pansuman çözümler yerine tüm bu sorunları nasıl çözeceğini çok iyi bilen ve bunun hazırlıklarını ispatlı bilimsel olarak ortaya koyan Yeniden Refah Partisi’nin belirlemiş olduğu kalıcı çözümler ile sosyo-ekonomik düzenlemeleri nasıl hayata geçireceklerini, çözümleri ve Refah reçetelerini esnaf ve halkla paylaştıklarını ifade eden İl Başkanı Zerdeci, “Üretim, istihdam, Refahın, maddi ve manevi kalkınmanın; bugün Milli Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refahın işi olduğunu her yerde söylüyoruz .” dedi.