Rize Valisi Kemal Çeber, Rize merkezde yer alan işletmeleri ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelerde esnaflar Kovid-19 pandemi süreci ile ilgili bilgilendirildi.

Vali Çeber: Esnaflarımız Pandemi Kurallarına Uyma Noktasında Hassas Olmalılar

Vali Çeber, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretler ve incelemeler sonucunda yaptığı değerlendirmede, “Rize genelinde vatandaşlarımız ve esnaflarımızın büyük bir çoğunluğu pandemi kurallarına uygun olarak hareket etmekteler. Özellikle esnaf arkadaşlarımızın işletmelerinde gerekli hassasiyeti göstermeleri bu sürecin atlatılmasında büyük bir etmen olarak karşımıza çıkmaktadır.İşletmelerde, pandemi sürecine yönelik alınan kuralların uygulanması, kurallara uygun hareket etmeyen müşterilerin uyarılması ve bilgilendirilmesi çok önemli. Bu doğrultuda Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına uygun olarak çalışan işletmelere şahsım ve Rizeli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.“ ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaret ve incelemelerde Vali Çeber’e İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı eşlik etti.