Hafta sonu İdari işler Daire Başkanı Erdinç Hatinoğlu ve Tarım Dairesi Başkanı Zeki Karaoğlu'nun Çaykur Genel Müdür yardımcılığına atanmasından sonra boşalan İdari İşler ve Tarım daire Başkanlığına atamalar yapıldı.

Hafta sonu ÇAYKUR Tarım Daire Başkanı Zeki Karaoğlu'nun Çaykur Genel Müdür Yardımcılığına atanmasından sonra boşalanTarım Daire Başkanlığına Fındıklı çaykur Çay fabrikası Müdürü Üzeyir Tekeşin atandı.

Üzeyir Tekeşin Kimdir 

Üzeyir Tekeşir 1966 yılında Ardeşen'de doğdu.1992 yılında melyat çay fabrıkasında işçi olarak göreve başladı,1994 yılında memuriyete geçen Tekeşin, Mühendis kadrosuyla Çayeli Büyükköy Çay fabrikasına atandı..

Aynı yıl İşletme ve Üretim kısım Müdürlüğü görevini vekaleten yürüttü.1997 yılında Kirazlık,1999 yılında Ardeşen Çaykur çay fabrikasına tayın oldu.

2000 yılında aynı fabrikada vekaleten müdür yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra,2013 yılında Fındıklı Çay fabrıkasına Müdür olarak atandı.

9 yıl Fındıklı ÇAYKUR çay fabrıkasına müdür olarak görev yaptıktan sonra 22 03 2021 tarihinde ÇAYKUR Genel Müdürlüğü Tarım Dairesi  Başkanlığna atandı..

Evli 3 çocuk babası Üzeyir Tekeşin'in tebrik ediyor.yeni görevinde başarılar dilerim..