Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtlayan Eksilmez Burada Mega Projeler Olarak Değerlendirdiği 4 Önemli Projesini Açıkladı.

Saadet Partisi olarak kimseyle münakaşa yaşamadan, kendi projelerini ön plana çıkarıp vatandaştan bire bir oy isteyeceklerini ifade eden Eksilmez, "Saadet Partisi olarak Türkiye'nin hiç bir yerinde hiç bir ittifakta yer almayacak, kendi adaylarımızla seçimlere gireceğiz. Bizim başka partilerle ittifak yapacağımızı söyleyenler, ülkenin çıkarı için değil koltuk çıkarı için yalan söylemektedir." dedi.

ARDEŞEN'DE SAADET PARTİSİNİN KAZANMASI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I MUTLU EDECEKTİR.
Eksilmez,"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde 94 Ruhundan Bahsediyor.  94 ruhu Milli Görüşün belediyelerde yazdığı destandır. At sahibine göre kişner atasözümüz var. 1994′ te Milli Görüş Türkiye çapında olduğu gibi Ardeşen’de de belediyeyi kazanmıştır. Ardeşen Belediyesi Milli Görüşte iken destanlar yazdı. AK Parti belediyeciliği 94 ruhunu kaybetmiştir. 94 ruhu bizdedir. Dolayısıyla kazanmamız halinde Cumhurbaşkanı Memnun olacaktır." dedi.

4 MEGA PROJESİ
1 Nisan Sabah Belediye Yönetimi Devraldıklarında 4 Mega Projenin Çalışmalarına Başlayacaklarını İfade Ederek Eksilmez, "Kısa ve orta vadede bu projeleri tamamlamayı düşünüyoruz. Bu projeler içme suyu, enerji üretimi, çöp arıtma projesi ve hayvan barınaklarıdır.  Dört mega projeden Belediyeye ekstra kaynak sağlayacağız."

https://www.laztv.net//files/uploads/747c6d299f.JPG

YAYLADAN SU GETİRECEĞİZ
"Şu an Ardeşen ilçe merkezinde kuyu suyu kullanıyoruz ve Türkiye’nin en pahalı suyunu biz içiyoruz. Biz göreve geldiğimizde suyu yüzde elli oranında fiyatını düşüreceğiz. İlçe içme suyu projesine tespit ettiğimiz 2 kaynaktan 2500 rakımdan kaynak suyu getireceğiz. İki yılda su projesini belediye imkânlarıyla tamamlayacağız"

https://www.laztv.net//files/uploads/acac40ed0b.JPG

ELEKTRİK ÜRETECEĞİZ
Eksilmez yasalar gereği belediyeler bir megavat enerji ürettiklerini kaydederek, “ Ardeşen belediyesi aylık 250 bin lira elektrik parası vermektedir. Biz göreve geldiğimizde Fırtına deresinin Tunca vadisi kolunda bir HES santralı kurup 1 megavat gücünde enerji üreterek belediyeye kaynak sağlayacağız. "

https://www.laztv.net//files/uploads/c36ecc9149.JPG

Projelerimizi İHALE Yoluyla Değil, Belediye Olarak Kendimiz Yapacağız;
"HES santralini ihale yoluyla değil belediyenin kendi şirketleri üzerinden yapıp daha az maliyetle santralı yapacağız."

https://www.laztv.net//files/uploads/efe855b471.JPG

ÇÖP SORUNU
Eksilmez, “ Ardeşen sanayi çarşısının arkasında çöpler için bir alan oluşturulmuş. Yazın koku ve sinekten o bölgeden geçilemiyor. Karşıdan Ayder turistik bölgesine gidiliyor. Bu rezaleti ortadan kaldırmak için çöp ayrışma tesisi kurarak çöpleri sıkıştırıp satacağız. Bu gün çöp döküm alanı olarak kullanılan yeri de turizme kazandırıp piknik ve safire alanı yapacağız” dedi

https://www.laztv.net//files/uploads/a9e59c6032.JPG

HAYVAN BARINAKLARI
Eksilmez ilçede mahalle ve köylerde vatandaşların 2200 büyükbaş hayvan beslediğini kaydederek, “İlçe merkezinde 798 büyükbaş hayvan besleniyor. Biz göreve geldiğimizde değişik bölgelerde hayvan barınakları yaparak hayvancılığı teşvik edeceğiz.”