Karadeniz’in eşsiz doğal güzelliklerini içinde barındıran Ardeşen ilçesi Fırtına Vadisi’nde 1 Temmuz tarihi itibariyle hizmete girecek olan Vadi Kır Bahçe en güzel anlarınızın en güzel mekânı olmak istiyor.

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte turizm sektörü canlanmaya hazırlanıyor.

Koronavirüsle mücadele kapsamında normalleşme adımların atılmasıyla turizm ile birlikte düğün ve özel gün organizasyonlarında da hareketlilik yaşanacak.

En özel günlerini en özel mekânlarda en özel şekilde yaşamak isteyenlerin yeni adresi Vadi Kır Bahçe olacak.

Bahri Hotels Group bünyesinde bulunan Vadi Otel kompleksi içerisinde yer alacak olan Vadi Kır Bahçe düğün, nişan, kına başta olmak üzere birçok özel gün ve etkinlikler için hazırlanıyor.

Bahri Hotels Group yönetim kurulu başkanı Bahri Özyanık, gazetecilere yaptığı açıklamada, sezona iddialı şekilde hazırlandıklarını ve Vadi Kır Bahçe’nin farklılıklar ile tercih edilen bir mekan olacağını ifade etti.

BAŞARININ ANAHTARI CESARET, AZİM VE EĞİTİM”

Otelcilik sektöründe hizmet veren bu işin eğitimini öğrenim hayatı boyunca aldığını söyleyen, başarıya ulaşmada cesaret, azim ve eğitimin önemini vurgu yapan Özyanık “15 yıldır sektördeyim lise ve üniversitede turizm otelcilik bölümünden mezun oldum bölgenin önde gelen otellerinin yöneticiliklerini üstlendim sahada edindiğim tecrübeler bölgenin eksiklerini görmemde etkili oldu otelcilik anlamında gruplaşmaya giderek ardeşen fırtına vadisi ve trabzon uzungöl yaylasında işletmelerimiz mevcut  aynı kalitede ve kararlılıkla düğün sektöründede başarıya ulaşacağımızın sözünü önce kendimize verdik. Dedi

“HAYALİ KIR DÜĞÜNÜ”

Düğün ve diğer organizasyonlarda kır bahçesi konseptinin bölgede az olduğuna dikkat çeken Özyanık “Bizi bu projeye iten sebep kır bahçesi konseptinde düğünlerin olmaması oldu. Hayalimizde vardı. Kır bahçesi düğünleri herkesin hayalinde olan bir şey. Bu hayali Rize’de kimse gerçekleştiremiyor. Düğün olarak konsept hemen hemen aynı şekilde yürüyor. Kır bahçesi düğünleri çatma derme olarak yapılıyordu az da olsa bölgede.” İfadelerini kullandı.

“DÜĞÜN YAPMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ OLACAĞIZ”

Düğün organizasyonu için gelecek olan vatandaşlara komleks olarak kuaför dışında bütün hizmetleri sunmayı hedeflediklerini söyleyen Bahri Özyanık “Düğün olarak sadece kuaför dışında tüm konseptleri gerçekleştireceğiz. Ortaklarımızla birlikte girdiğimiz bu yolda ciddi emek var. Bölgedeki en büyük düğün kompleksini oluşturuyoruz. Toplam 4 bin metrekarelik bir alanı kapsıyor projemiz. Bunun 500 metrekaresi açık, bin metrekaresi de açılır kapanır toplam 1500  Metrekare şekilde olacak. Bin 1250 vatandaşımıza düğün kompleksi olarak hizmet vermeye amaçlıyoruz. Üstelik Ortaklarımız Vahit Altekin ve İsmail Biber İle birlikte  bünyemizde bulunan gelinlik, Fotoğraf Çekimi, Dış Albüm çekim yanı kuaför hariç evlenecek olan çiflere tek bir yerden bütün hizmeti vereceğiz” Şeklinde konuştu.

“BİZİ TERCİH EDENLER DOĞANIN TADINI ÇIKARACAK”

Pandemi şartlarına tam olarak uygun bir yapı hazırlığı içerisinde olduklarını belirten Özyanık “Kır düğünlerinde öncü olmak ve farkımızı göstermek istiyoruz. Düğün saatlerini de erken saate almayı düşünüyoruz. Genelde düğünler hava kararmaya başlıyor; ancak bizi tercih edenler ve değerli misafirlerimiz doğanın tadını çıkaracak. Tam kır bahçesi tadında bir düğün gerçekleşecek.” Açıklamasında bulundu.

“KONUMUMUZ VE KALİTEMİZLE İDDİALIYIZ”

Hem konum hem de kalite anlamında bölgede tercih edilen işletme olacaklarına inandığını söyleyen Özyanık “Hem personelimizle hem organizasyon anlamında farklılığımızı ve kalitemizi göstereceğiz. Konum olarak iddialı bir yerdeyiz. Fırtına Vadisi’nin eşsiz doğasının yanı sıra yerleşim olarak da insanların çok olduğu bölgedeyiz. Yemekli başta olmak üzere tüm düğün organizasyonlarına hazırız. Tabii ki devletimizin belirlemiş olduğu pandemi koşullarına da uyacağız.” Dedi.

“DÜĞÜN SEZONU DIŞINDA HER HAFTA ETKİNLİĞİMİZ OLACAK”

Düğün organizasyonları dışındaki aktivitelerde de var olacaklarını ifade eden Bahri Hotels Group Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Özyanık “100 araçlık bir otoparkımız olacak. Öte yandan konserler, kadınlara ve çocuklara yönelik etkinlikler de yapacağız. Düğün sezonu dışında her hafta bir etkinliğimiz olacak.” İfadelerini kullandı.



VADİ KIR BAHÇESİ

https://www.instagram.com/vadibahce

Rezervasyon: 0543 517 53 00


Tanıtım Video
https://www.youtube.com/watch?v=ztIlRJaVSbI