Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, 6 fakülteye dekan atamalarını gerçekleştirdi.

olay53’ün edindiği bilgiye göre görev süreleri sona eren Su Ürünleri, Eğitim, İlahiyat, Mühendislik ve Mimarlık, Turgut Kıran Denizcilik ile Ziraat Fakültesi dekanlarının görev süreleri sona erdi.

Rektör Karaman görev süreleri sona eren dekanların yerine Su Ürünleri Fakültesine Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Eğitim Fakültesine Prof. Dr. Yılmaz Geçit, İlahiyat Fakültesine Prof. Dr. Şevket Topal, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine Prof. Dr. Haydar Küçük, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesine Prof. Dr. Ferhat Kalaycı ve Ziraat Fakültesine Prof. Dr. Mustafa Akbulut'un atamalarını gerçekleştirdi.

Atamalar sonucu fakültelerdeki görev değişimi nedeniyle devir teslim törenlerinin bugünden itibaren yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

MÜDÜR ATAMALARI

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü ile Yabancı Diller Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Pazar Meslek Yüksekokulu müdürlüklerine müdür atamaları yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından üç yıllık görev süreleri sona eren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslan Kalkavan; Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Genel Fizik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Tomakin, Pazar Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Pazar Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adil Bakoğlu ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü’ne de Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Özsevgeç asaleten müdür olarak atandı.

RTEÜ’den yapılan açıklamada, “Dekanlık ve Müdürlük görevlerini başarıyla sürdürmüş, Üniversitemizin gelişmesi için mesai mefhumu gözetmeden çalışmış ve görev süreleri sona ermiş olan öğretim üyelerimize yapmış oldukları hizmetler dolayısıyla teşekkür ediyor, Dekan ve Müdür olarak yeni atanan öğretim üyelerimizi de tebrik ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.” denildi.