İYİ Parti Pazar Belediye Başkan adayı Tayfun Tan Vatandaş ve Partililerle kahvaltıda bir araya geldi.Kahvaltıya İYİ Parti Rize il başkanı Ayşegül Özyanık İYİ Parti Pazar ilçe başkanı Rahmi Biber,Belediye Meclis Adayları İl Genel Meclis adayları ve çok sayıda Partililer katıldı.

İYİ Parti Pazar Belediye Başkan adayı Tayfun Tan Kahvaltı sonrası Pazar’da Gerçekleştirecek Projelerini basın mensuplarına Tek tek kendi sunumuyla anlattı.

Tayfun Tan Konuşmasında:”Öncelikle şunu tüm samimiyetimle belirtmek isterim.su,kanalizasyon,çöp,altyapı,imar vs bunlar tüm belediyenin zaten yapması gereken görevlerdir.Bu hizmetlerle ilgili hiçbir sorun yaşamayacağınıza dair buradan sizlere söz veriyorum” dedi.

500 PAZARLI GENCE İSTİHDAM

İlçemiz havalimanı faaliyete girdiği zamanda bölge turizmin göz bebeği haline gelecek.Hamidiye bölgesine esnaf ve iş adamlarımızın  katılımcı olacağı en az 500 pazarlı gencimizin istihdam edeceği proje tarafıma ait olmak üzere büyük bir alışveriş merkezi yapılacaktır.

ÖZE DÖNÜŞ PROJESİ – KÖY TANZİM MERKEZLERİ OLUŞTURMA

Köy pazarında mincisini,tereyağını,sütünü,sebzesini,meyvesini zor koşullarda satmaya çalışan emektar teyzelerimizin tüm ürünlerini belediye adına satın alıp açılacak satış reyonlarında hem personel istihdamı hemde yerli üretime katkı sağlanacak.

PAZARLI HEMŞERİLERİM SU ÜCRETİNİ DAHA AZ ÖDEYECEK

Suyun bu kadar bol olduğu bir ilçede özellikle tomaslı su projesinde yenilenen su pompalarından belediye elektrik tüketiminden yıllık 2.000.000 iki milyon TL kar etmiştir.Biz bunu Pazar’lı halkına yansıtıp suyu ucuzlatacağız.

PAZAR İLÇESİNE SOSYAL TESİSLER

Projesi hazır olan otogar,Pazaryeri,deniz boyu 2 tane sosyal tesis,Aile çay bahçesi yapılacaktır.

PAZAR HEMŞİN DERESİ BOYU RAFTIG ALANLARI  OLUŞTURMAK

Hemşin deresi boyu en az 700 metrelik dere ıslahı yapılarak rafting parkuru oluşturup,sosyal tesisler kurarak rafting sporu,zipline aktivitelerini ilçemize kazandırıp gençlerimizin istihdama katıp ilçemizi turizmde söz sahibi yapacağız.