Başkan Basa, mesajında, tüm Pazarlı hemşerilerinin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Başkan Basa, şunları kaydetti: 
“Bayramlar, vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küskünlerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerdir. Bayramlar kardeşliğimizi bir kez daha hatırlamamız, bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı ve hassasiyetlerimizi yeniden değerlendirmemiz gereken önemli vesilelerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Ramazan Bayramı'nın yurdumuza ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diler, Pazar halkımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım.”

Başkan Basa, “Önceki bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdik. Fakat tüm ülkemizi etkileyen Koronavirüs salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Bu durumda vatandaşlarımızdan ricam istenilen kurallara uyularak huzurlu bayram geçirmelerini istiyoruz.” dedi.