Milliyetçi Hareket Partisi Tunca Belde Başkanlığı’na Muhammet Çebi getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi, Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesi’nde Muhammet Çebi’yi görevlendirdi.

Ardeşen İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Tunca Belde Başkanı Muhammet Çebi’ye yeni görevinde başarılar diledi.

İl Başkanı İhsan Alkan’ı Ardeşen’de Ardeşen ilçe başkanlığında il başkan yardımcıları Remzi Kutanoğlu, Hikmet Navdar, ilçe başkanı Cemil Bayrak ve ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

"ALNIM AK BAŞIM DİK BİR ŞEKİLDE BIRAKMAK İSTİYORUM"

Tunca Belde Başkanı olarak görevlendirilen Muhammet Çebi yaptığı konuşmada, “Bu kutlu görevi benden önce layıkıyla ve başarıyla yapan Aytaç Çolak’a teşekkür ediyorum.  Bu kutlu davanın bir neferi olarak Aytaç Çolak’tan aldığım bayrağı benden sonra gelecek olan kişiye devrderken alnım ak, başım dik bir şekilde bırakmak istiyorum. Bırakırken de beldeme, ilçeme ve partime verimli olmak istiyorum. İnşallah bunu yönetimimle ve Tuncalı hemşerilerimle birlikte başaracağım.” dedi.

"TUNCALI HEMŞERİLERİMİZİN GÖNLÜNDEKİ YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRDIK"

Çebi’den sonra konuşan İlçe Başkanı Cemil Bayrak “Muhammet abimizle birlikte bir gönül birlikteliğimiz var. Gönül birlikteliğimizi davamızla birleştirdiğimiz zaman ortaya güzel eserler ortaya çıkacaktır. Tunca Belde’mizde yarım kalan bir hikayemiz var. 31 Mart seçimlerinde Muhammet Çebi ile belediye başkanlığını belki kazanamadık; ancak Tuncalı hemşerilerimizin gönüllerindeki yerimizi sağlamlaştırdığımıza inanıyorum. İnşallah önümüzdeki yerel seçimde yarım kalan hikayemizi tamamlayarak Tunca Belediyesi’nin kazanacağız.” İfadelerini kullandı.

"TUNCA'DA YARIM KALAN BİR HİKAYEMİZ VAR"

Tunca Beldesi’nin ve Ardeşen’in kendisi için özel bir yeri olduğunu söyleyen MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, “Zamanım olduğunca Ardeşen’e gelmeyi özen gösteriyorum. Değerli kardeşlerim ve büyüklerimle hasret giderdiğim zaman mutlu oluyorum. Elbette ki bize iletilen şikayet, istek, öneri ve talepleri titizlikle izleyip, dinleyip takip ediyoruz. Takip etmekle kalmayıp çözüm noktasında azami gayret gösteriyoruz. Tunca Belde’miz misafirperver insanı, muhteşem doğası, FormuLAZ tahta arabası ve daha birçok özelliği ile kendisini çok iyi şekilde tanıtmıştır. Daha önce beldemizde MHP bayrağını gururla dalgalandırdık. Az önce ilçe başkanımızın da dediği gibi Tunca Beldesi’nde yarım kalan bir hikayemiz var. İnşallah önümüzdeki yerel seçimlerde bu hasret dolu hikayemizi mutlu şekilde tamamlamak istiyoruz. Muhammet Çebi abimizin sadece Tunca Beldesi’nde değil, Ardeşen’de ve bölgede ne kadar saygı duyulduğunu ne akdar sevildiğini biliyoruz. İnanıyorum ki Muhammet Çebi başkanımız değerli yönetimi  ve Tuncalı hemşerilerimizle birlikte bayrağımızı ve davamızı en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Kendisine ve yönetimine çalışmalarında muvakkafiyetler diyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun.” Açıklamasında bulundu.