Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan, Ardeşen Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Salih Navdar ve dernek yönetimindeki gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Beraberinde Ardeşen ilçe Başkanı Cemil Bayrak ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyarette bulunan Alkan, kahvaltı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"BUGÜN HAVAALANI PAZAR'DA İSE 2. ÜNİVERSİTE ARDEŞEN'DE OLSUN"

Rize’de ikinci üniversitenin kurulması ve bu yönde Ardeşen ilçesinin kampüs olarak en uygun olarak öne çıktığı gündeme ilişkin konuşan MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan “Ardeşen bence de uygundur. Ardeşen, Çayeli ile birlikte Rize’nin en büyük ilçesidir. Rize’nin doğusunda olması ve konumu itibariyle ilimizde ikinci üniversitenin Ardeşen’de olabileceği kanısındayım ki, olsun. Bugün havaalanı Pazar’da ise üniversite de Ardeşen’de olsun. Biz de bundan mutlu oluruz.” Dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ DOĞRU YÖNETİLMİYOR

Rize'ye katma değer olarak üretilen bir şey varmı Akademi kariyer olarak yok.Şimdi biz kaç tane uluslararası kuruluş bu anlamda bizim akademik personelimizin yazdığı makaleleri aldıda bir noktaya getirdi.Ben mevcut üniversitenin doğru yönetldiğine inanan yurttaş değilim Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi doğru yönetilmiyor,üniversitede liyaketli kadrolar söz sahibi değil bunu cumhur ittfakını hedefe koymasıyla,Tarım bakanı 2019 daki emrine rağmen bütün paydaşlarla beraber hazırlanmasını emrettiği çay kanununu kimseye söylemeden,kimseye evrak vermeden bakanlığa yolladık deyip çay başlamaya bir hafta kalmasıyla gördük.MHP Rize il başkanı olarak söylüyorum Rize'ye Rizeyi bilen Rizeyi tutan yöneticiler istiyoruz.Recep Tayyip Erdoğan üniversitesini ciddi anlamda ihtisat anlamında,şu alanımızdada ünlendik diye şu alanımızda ön plana çıktık diye vizyona taşıyabilecek,Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini ve ağırlığını taşıyacak bir yapı ile yönetilmesine inanıyorum.