Milliyetçi Hareket partisi il başkanı İhsan Alkan Facebook’dan canlı yayın yapan programda çay kanunu hakkında konuştu.

Başkan Alkan konuşmasında ;Çay kanunu tasarısının hazırlanması için Recep Tayyip Erdoğan üniversitesine talimat verildi.Çay kanunu çıksın Rizelinin bundan önemli bir şeyi yok,elimize olan tek şey çay bu çay kanunu çıkmazsa bu vatandaşlara destek veremezsek ,çay her geçen gün geçim kaynağı olmaktan çıkacak.

Korkarımki yörede geçmiş dönemde 100 bin ton çay üreten şimdi 20 bin tona düşen İran gibi Gürcistan gibi belirli bir noktada olacağız.Bu çay kanunu sorunu Recep Tayyip Erdoğan üniversitesinin boynun borcudur,kısa zamanda çay kanunu tasarısını çözeceklerdir.Artık yetkililer çay sorunlarını çözsünler,artık Rizeli bu sıkıntıları çekmesin ,Çay kanunu gelsin MHP’nin Milletvekilleri destek verecektir.Artık çözüm noktası Rize'deki siyasetçilerdir,Muhalefetiyle iktidarıyla eğer çözemiyorsak bizede yuh olsun.dedi.

GÜBRE FİYATLARI YÜZDE YÜZ ARTTI

Başkan Alkan Gübre fiyatlarınıda eleştirdi “Gübre geliyor 3 bin lira olacak diyoruz çıksınlar açıklasınlar. Gübre neden 3 bin lira oluyor bunu açıklasınlar gübre neden arttı çıksın yetkililer bunları açıklasınlar.”dedi