MHP'nin 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimde Ardeşende Aday gösterdiği Avukat Remzi Kutanoğlu Ardeşen'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Esnaf ve Ardeşenli vatandaşlarla tek tek sohbet ederek bölge sorunlarını dinledi.Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Ardeşen Belediye Başkan adayı Remzi Kutanoğlu Ardeşen esnaf ve vatandaşlarla hatıra resim çektirdi.
 
Kutanoğlu'na MHP Rize İl başkanı İhsan Alkan,MHP Pazar Belediye başkan adayı Gülşah Bilaloğlu,MHP Ardeşen ilçe başkanı Serkan Esirgemez,MHP Pazar ilçe başkanı Bora Haberal ve Ardeşen ülkü ocakları başkanı Mete Aytemiz eşlik etti.
 
Kutanoğlu Sosyal Medyadan verdiği açıklamasında;

"Ardeşenimize talip olduktan sonra, sokağa indiğimiz ilk gün de vatandaşlarımızın samimi bir şekilde teveccühleri ile karşılaştık. Allahım hepsinden razı olsun. Ardeşenimizin bize olan güveninden dolayı da şahsım ve partim adına herkese teşekkür ederiz. Bu ilgi alaka ile de sorumluluğumuzun ağırlığını görmüş olduk. Ardeşenli vatandaşlarımız bilmelidir ki bütün mücadelemiz Ardeşen Belediyesini ve yönetimini herkesten çok istediğimiz için olacaktır. Bunu bütün hemşehrilerimizin bilmesi gerektiğini saygıyla arz ederim." ifade etti.

 

 

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.