Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Kemal Eksilmez, Saadet Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Şahin Ali Döne,Saadet Partisi Ardeşen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasını ziyarette bulundular.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasına Başkanı İsmail Kuyumcu ve  Meclis Kurulu Üyeleri ile biraraya gelen Kemal Eksilmez; adaylık süreci, seçim çalışmaları ve planlanan yönetim anlayışı ile ilgili bilgi verdi.

Kemal Eksilmez; Seçim süreci boyunca özellikle "STK" Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret edip seçim sonrası seçildiklerinde Ardeşen için ortak çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını,kendisininde ticareten geldiğini hatırlatarak,tüm sorunların ve çözümlerin neler olduğunu çok iyi bildiklerini söyledi.

Eksilmez; Ziyaretlerimiz esnasında sürekli olarak vurguladığımız Ardeşen'de,her sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini alıp 
birlikte,ortak çözüm önerileriyle yönetmek olduğunu vede bunu yapacak deneyimli,genç dinamik belediye meclis üyelerimizle halkımızın karşısına çıkacağız dedi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odasına Başkanı İsmail Kuyumcu yaptığı açıklamada;Ticaret odası tarafından hazırladıkları projelerin dosyasını Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Kemal Eksilmez'e teslim ettiler.