Rize 1.Amatör Ligi'nde mücadele eden ve özellikle son haftalardaki performansıyla taraftarın beğenisini toplayan Ardeşenspor ile Saadet Partisi Ardeşen Belediye Başkan Adayı Kemal Eksilmez yemek organizasyonunda biraraya geldi.

Yemekte konuşma yapan Eksilmez; Ardeşende her türlü sosyal aktivitelere destek veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Ardeşenspor'umuzun da daha iyi yerlere gelmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Başta merhum kulüp başkanı Mehmet Çırakoğlu'na, şu an görevi ifa eden Melikşah Çırakoğlu'na, teknik direktör Selim Kabaoğlu'na ve futbolcu kardeşlerimize Ardeşen'e ve Ardeşenspor'a verdikleri katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ardeşen her alanda olduğu gibi bizim belediyeciliğimizde sporda da yükselen bir değer olacaktır inşaallah ifadelerini kullandı.

Ardeşenspor Teknik Direktörü Selim Kabaoğlu yaptığı açıklamada sayın başkanımız Kemal Eksilmez'in bizlere göstermiş olduğu destekten ötürü kulübümüz olarak teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.