Güneysu Spor Lisesi Erkek Voleybol takımı ile Fındıklı Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı, 13-15 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Lise Genç Kızlar ve Erkekler Voleybol Grup Şampiyonasında gruplarında birinci olarak 25-29 Şubat tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.

2019-2020 Okul Sporları Voleybol Genç Kızlar A Voleybol Grup Müsabakaları Bölge Şampiyonası 13-15 Şubat tarihleri arasında Erzurum’da yapıldı. Erzurum GSİM'nin ev sahipliğinde düzenlenen ve Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu ile Atatürk Üniversitesi Spor Salonu'nda yapılan maçlara erkeklerde 12 kızlarda 10 takım olmak üzere toplam 22 takım katıldı.

Güneysu Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Artvin Osman Bakır Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gümüşhane Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi ve Ağrı Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi ile B Grubunda yer aldı. Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonunda oynanan maçlar sonunda Güneysu Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı grup 1.’si oldu ve Samsun’da düzenlenecek Türkiye Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.

Fındıklı Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi Kız Voleybol Takımı ise, Gümüşhane İbn-i Sina MTAL, Artvin Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi ve Diyarbakır Özel TED Koleji Anadolu Lisesi ile B Grubunda yer aldı.

Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda yapılan maçlarda Fındıklı Şehit Cavit Köroğlu Anadolu Lisesi, rakiplerini geride bırakarak B Grubunda birinciliği kazandı ve 25-29 Şubat tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandı.