ÇORUH EDAŞ, FARK YARATAN MÜHENDİSLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

 

Elektrik dağıtım hizmeti verdiği beş ilde 1,5 milyon aboneye kesintisiz enerji hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), teknoloji odaklı projeleriyle farkındalık yaratan Çoruh EDAŞ mühendislerini ödüllendirdi.

 

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde 61 ilçede kesintisiz ve kaliteli elektrik sağlama faaliyetlerine devam eden Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), insan ve inovasyon odaklı yönetim anlayışıyla çalışanlarını ödüllendirmeye devam ediyor. 116 fikir arasından seçilen projelerle Çoruh EDAŞ mühendislerinin ödüllendirildiği “2023 Yılı Performans Değerlendirme Toplantısı”na Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şirket

Müdürü Mehmet Aydın ve bölge yöneticileri katıldı. Afet kriz yönetimi ve tüketici memnuniyetine yönelik planların gözden geçirildiği toplantıda, İş Sağlığı ve Güvenliği, eğitim ve teknolojik yatırımlara vurgu yapıldı.

 

“TÜKETİCİ MEMNUNİYETİNE GİDEN YOL ÇALIŞAN MUTLULUĞUNDAN GEÇİYOR”

 

İnsan kaynağı odaklı yatırımlarıyla fark yarattıklarının altını çizen Çoruh EDAŞ Dağıtım Operasyonları Genel Müdürü Ömer Kandemir, “Çalışan motivasyonunun tüketici memnuniyetine giden yolda temel etken olduğuna inanıyoruz. Çalışanlarımızın her geçen gün kendilerini daha da geliştirmesini hedefliyor, motivasyonlarını artırmak için yeni projeler üretiyoruz. İklim krizinin etkileriyle birlikte enerji sektörünün öncelikli sektörlerden biri olduğu bu süreçte mühendislerimizin enerjiye ve teknolojiye hakimiyeti sektördeki inovasyon ve ilerlemenin itici gücü. Yapılan projeleri uygulamak, fikirlerin gelişmesine destek olmak Şirketimizin sürdürülebilir geleceğe yönelik taahhüdünün bir parçası olarak görüyoruz. Mühendislerimiz fikirlerini, inovasyon ve sürdürülebilir kalkınmaya somut anlamda katkı sağlayacak ürün ve hizmetlerin üretim, yönetim süreçlerini kapsayıcı yenilikçi ve özgün bir yaklaşımla sergiledi. Teknolojik yatırımları destekleyici projelere imza atan mühendislerimizin, ülkemize değer katacağına inancımız tam. 2023 yılında birbirinden özel fikirleriyle ilham veren, yolumuzu açan, topluma dokunan projeleriyle ödül almaya hak kazanan mühendislerimizi içtenlikle kutluyoruz” dedi.

 

Şirket kültürünün merkezinde “insana değer” olduğunun altını çizen Kandemir,“Başarılarımızı şüphesiz birlikte yol yürüdüğümüz nitelikli insan kaynağımıza borçluyuz. İnsan kaynakları politikalarımız doğrultusunda başarıyı takdir etmeye, ödüllendirmeye, çalışan mutluluğu ve memnuniyetini yükseltmeye her zaman öncelik veriyoruz. Çalışmalarından ve özverilerden dolayı bütün çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.