Elit Master Futbol Ligi Başkanı Erkan Soyyiğit Doğu Karadeniz bölgesi lig koordinatörü Şeref Yerebakan Yönetim kurulu üyeleri Osman Balcı. Ahmet Tutan Atakan Berk Eser Batur un ktıldiği Nihat Demir 'in ise Suat Tekelioğlu nün vefatı dolayısıyle katılamadığı kura çekimi dosthane ve neşeli bir biçimde gerçekleştirilirken Maçka Bld. Bşk.Koray Koçhan ın sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Elit Master Futbol Liginde forma giyen zamanın süper ligde Trabzonspor Formasını giyen Ibrahim Yattara, Okan Özke, Sedat Bayrak. Okan Özke.Abdurrahman Dereli Semavi Uzun. Eyüphan Bayraktar. Erman Öncü ve yine süper lig ve 1 lug karıyerleri bulunan Erman Koç Tugay kül. Serkan Karadeniz Olman yavruoğlu. Mehmet nural yanık Ayhan Alemdaroğlu. Mehmet Aydın .Savaş Topaloğlu Kiliçarslan Kopuz. Adem Şahin. Sami Bayram. gibi isimlerin bulunması yeni kurulan takımların bu ve buna benzer isimlerin hatta Fatih Tekke gibi ısimlerin ligimizdeki heyecanın artmasına sebep olacaktır.

ELİT MASTER LİG, 2019-2020 SEZONU DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNİN FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ Doğu Karadeniz Masterlig kura çekimi trabzon maçkada yapıldı Kura Çekiminde Maçka belediye başkanı Koray Koçhan ve Rize'de, Çaykur Rizespor'da futbol hayatına başlayıp, Sarıyer, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve milli takımda gösterdiği başarılar ile Türk futbol tarihinde adından en fazla söz ettiren 81 yaşındaki Şenol Birol BİR ZAMANLARIN EFSANESI 1958-1959 yılları arasında Sarıyer'de oynadığı sezon gol kralı olup adından söz ettirmeye başlayan, Beşiktaş'ta ise 1962-1963 sezonunda 41 maçta 34 gol atarak tek sezonda en fazla gol atan futbolcu şenol biryol'da katildi Türkiye genelinde düzenlenen ve 50'e yakın spor kulübünün mücadele ettiği Elit Masterligte iddialı takımlar kuruldu bir dönem adından söz ettiren futbolcularda yer alacaktır Elit Master Lig karma takım hocası Beşiktaşın efsane oyuncusu Ali Eren BEŞERLER, Tahkim kurulu başkanı ve eski FİFA kokartlı hakemi Binali KARTAL, kurucu üyesi ve ligimizin Anadolu yakası lig koordinatörü gazeteci Ufuk GERSMAN fikstür çekiminde yer alırken, Geçen yılın şampiyon olan Maçka Veteranların kadrosuna dahil ettiği Trabzon Spor’un efsane oyuncuları İbrahim YATTARA ve Hami MANDIRALI Fatih Tekke yer alaca.

KARADENİZ’İN TURİZM CENNETİNDEN, ÇAMLIHEMŞİN MASTERLER LİGİNE KATILDI Çamlıhemşin masterler ilk defa elit Masterligte mücadele edecek Çamlıhemşin Gençlik ve Spor ilçe spor müdürü Engin Albardak'ın sporcu kişiliği bilindiği ve ilçe yaptığı çalışmalar dikkat çekerken bukez türkiyenin elit master lig için mücadele edecektir 2019-2020 sezonunun Doğu Karadeniz fikstür çekimi Maçka Sümela Hotel'de gerçekleşti.

13 takımın 2 grupta mücadele edeceği Doğu Karadeniz Grubunda; AKÇAABAT SEBAT SK. VETERANLAR AKYÜZ VETERANLAR ARAKLI VETERANLAR ARDEŞEN PİRİNÇLİK VETERANLAR ÇAMLIHEMŞİN MASTERLER İYİDERE ASPET MASTERLER KANUNİ 1461 MASTERLER KÖPRÜBAŞI BELEDİYE VETERANLAR MAÇKA VETERANLAR RİZE MASTERLER SÜRMENE 15 TEMMUZ DİRİLİŞ M. TRABZON VETERANLAR TUNCA BELEDİYESİ takımları yer alacak. Yeni sezonun ligimize ve takımlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz.

Haber : Yavuz Günay