Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Eylül Cuma günü saat: 16.00 sıralarında baba ocağı Rize’ye gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha önce 4 gün (3-6 Eylül arası) olarak planlanan Rize ziyaretini, yoğun programı nedeniyle 2 gün ile sınırlı tutabileceği ve Cumartesi akşam geç saatlerde kentten ayrılma ihtimalinin de bulunduğu öğrenildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Salarha Beldesi’nde yaşayan vatandaşların yaklaşık 20 yıldır dillendirdiği ve 70 yıllık hayali olan Salarha Tüneli’nin ikinci tüpünün de tamamlanması dolayısıyla düzenlenecek törene katılacak. İkizdere’de yapımı tamamlanan tünel açılışlarını da bölgeye giderek yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin yeni binasının açılışını da gerçekleştirecek.

Rize ve Artvin’de afet bölgeleri ile İyidere Lojistik Merkez ve Rize Artvin Havalimanında incelemelerde bulunması da beklenen Erdoğan’ın Rize ziyaretinin kaç gün olacağı ve program detayı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.