Fındıklı Muhtarlar Derneği, Rize'de yaşanan olumsuz hava şartlarına karşı gösterdikleri üstün mücadele dolayısıyla Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Fındıklı İlçesi çalışanlarını ve tüm hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarını Fındıklı Belediye Tesisinde ağırladı. Olumsuz hava şartlarında meydana gelen arızalara karşı seferberlik halinde olan çalışanlara muhtar memnuniyetini belirtmek amacıyla düzenlenen kahvaltı organizasyonu samimi karelerle renklendi.

Fındıklı Kaymakamı İbrahim Güneş ve Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu’nun da katılım gösterdiği organizasyonda birçok kamu kurum ve kuruluşu çalışanları bir araya geldi. Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü tarafından yoğun kar yağışı sebebiyle bütün imkânların seferber edilerek enerji kesintisi yaşanan bölgelerdeki arızalara kısa bir sürede müdahale edilmesi birçok kamu kurum ve kuruluşu, muhtar ve tüketici tarafından takdirle karşılanması üzerine Dernek Başkanı Ecevit Hiçyılmaz, Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Rize İl Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada,  “Ekiplerimiz olumsuz hava şartları nedeniyle meydana gelen arızalara karşı müdahale edebilmek için zamanla yarışırken kesintisiz ve kaliteli enerji hizmeti için 7/24 nöbette idik. Temel dinamiğimiz müşteri memnuniyeti. Rize ilimizdeki çalışanlarımızla aynı şevk ve heyecanla abonelerimize hizmet sunmaya devam edeceğimizin altını çizerek bizleri burada ağırlayan muhtarlarımıza bizde teşekkürlerimizi sunuyoruz” denildi.