Açılış programına CHP Genel Başkan Yardımcıları Yüksel Taşkın ve Gülizar Biçer Karaca, Hatay Milletvekilleri Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Muğla Milletvekili Burak Erbay, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, Ardeşen, Fındıklı, Borçka ve Kemalpaşa Belediye Başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“ARDEŞEN’E BAĞLILIĞIMIZ SİYASET ÖTESİNDEDİR”

Açılış konuşmasında CHP Ardeşen İlçe Başkanı Faruk Buçan, “Siyasetin ötesindedir bizim Ardeşen’e olan bağlılığımız. Bunun göstergelerinden bir tanesi Ardeşen Belediye Başkanımız Avni Kâhya açılışımızın başından sonuna kadar bizi takip etti. İlçe menfaati olduğu zaman muhalefet olarak bizler hiçbir zaman şerh koymadık. Kararlarımızın çoğunu birlikte aldık. Sağcısından solcusuna herkes açılışımızdaydı, tek bir yürektik. Bu bizim en büyük kazanımımızdır. Yarınlarda iktidar olursak bizler sınıf, insan, düşünce ve parti ayrımı yapmayacağımızın göstergelerinden bir tanesi oldu.” Dedi.

“ORTAK AKIL İLE ARDEŞEN’İ YÖNETMEK İSTİYORUZ”

Yeni hizmet binasına ihtiyaçları olduklarını söyleyen Buçan “Fiziki anlamda uzun zamandır ihtiyacımız olan bu kapsamda geniş, ferah ve güzel binaya geçmek istiyorduk. Bizlere nasip oldu. Dostlarımız, yoldaşlarımız, yönetin kurulumuzla ve partili gönüldaşlarımız bu işi başardık. Hedeflerimiz büyük. Güzel şeyler düşünüyoruz Ardeşen’imiz için. Ortak akıl ile Ardeşen’i yönetmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

“GENEL BAŞKANIMIZ KASIM AYI İÇERİSİNDE ARDEŞEN’E GELECEK”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın Kasım ayı içerisinde Ardeşen’e geleceğini söyleyen Buçan “Genel başkanımızın programı çok yoğundu. Maalesef katılamadı açılışımıza. Kasım ayı içerisinde Fındıklı’da açılışlara katılmak için gelecek. Ardeşen’imize gelerek halkımız ile kucaklaşıp bizleri onurlandıracak. İlçe binamıza hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirecek. Genel başkan yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, parti meclisi üyelerimiz ile birlikte Rize’de seçim çalışmaları kapsamında halkımızın sıkıntılarını dinliyorlar. Biz her yerde varız.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların yanı sıra CHP genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri ile birlikte belediye başkanları açılış kurdelesini gezerek ilçe binasını gezdi.