MHP Ardeşen İl Genel Meclis Üyesi Recep Badoğlu’ndan hizmet noktasında verim alamadıklarını belirten Ardeşen Muhtarlar Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu’na MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan cevap verdi.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Rize’ye geldi. Ziyaretler kapsamında Ardeşen ilçesine gelen Erdem, burada köy ve mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Programa ayrıca MHP MYK Üyesi Recep Bakırcı, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Cemil Bayrak, partililer ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

MHP Ardeşen il genel meclis üyesi Recep Badoğlu’nun hizmet noktasında gerekli özeni, verimi göstermediğini iddia eden Ardeşen Muhtarlar Derneği Başkanı Maksut Çırakoğlu “Bu arkadaşımızdan verim alamıyoruz. Ardeşen 6 Bin 500 tane oy vermiş. Bu arkadaşımızı bir şekilde bekliyoruz. Sıkıntısı ne. Burada olması gerekiyordu en azından. Biz o arkadaşa değil, MHP’ye oy verdik. Bu arkadaşımızdan faydalanamıyoruz.” Dedi.

Dernek başkanı Çırakoğlu’nun bu söyleminin ardından konuşan MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.