Açıklama YB Uzman Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Balcan tarafından yapıldı.

Ardeşen Gençlik Parkı projesi içerisinde bulunan festival çadırı yıkıldı şeklindeki sosyal medyada çıkan haberler tamamen gerçek dışı ve iftiradan ibarettir. Çadırın teknik nedenlerden veya yüklenici firmanın eksikliği nedeniyle yıkılmış olması akla ziyan bir düşüncedir. Söz konusu çadır bir buçuk yıldır zaten oradaydı .

Şirketimizin bu çadırın yapılmasıyla ilgili Ardeşen Belediyesine taahhüdü vardır. Bu taahhüt gereği sözü edilen imalat yapılmış ancak çadırın şirketimiz tarafından istenilen özellikte olmadığının firmamız tarafından tespiti üzerine kontrollü bir şekilde sökülmesine karar verilmiştir.

Aldığımız bu karar neticesinde çadır kendi personelimiz tarafından kontröllü bir şekilde sökülmek isrensede aşırı rüzgar nedeniyle sürüklenme meydana gelmiştir. Daha sonra meydana gelen görüntüde sanki çadırın yıkıldığı can ve mal kaybının meydana gelebileceği ve belediyemizin zarar ettiği yönünde haberler çıkmıştır. Bu haberler belediyemizi ve firmamızı hedef alan maksatlı yayınlardır. Çadırın sökülmesi ve yeniden inşaası ile ilgili belediyemizin hiçbir zararı yoktur. Çünkü bu işin kesin teslimi zaten yapılmamıştır.

Firmamız yüklendiği tüm işlerde olduğu gibi bu iştede kalite ve kamu yararını dikkate alarak teslimatını en kısa sürede gerçekleştirecektir. Firmamız ardeşende doğup büyüyen ve Ardeşenliye hizmet ve istikdam sağlayan bir firmadır. Bu firmaya zarar verme hiçbir Ardeşenlinin işine gelmeyeceği gibi firmamızı karalayarak Belediyemize zarar vermeyi istemek tamamen yanlıştır. Medyada çıkan sözde belediyenin zarar ettiği ile ilgili haberler tamamen asılsız ve maksatlıdır. . Ardeşen hepimizin çünkü biz Ardeşeniz.