Yeniden Refah Partisi Olarak, Ardeşen'deki Tüm Köy ve Mahallelerde Başkan Atamalarını Gerçekleştirerek Güçlü Bir Ekip Oluşturduklarını İfade Eden Çağatay, "Önümüzdeki Sürekçe İlçenin Herkesimi İle Bir Araya Gelerek Toplumu İlgilendiren Her Türlü Problemi Gündeme Getirecek, Çözümü Noktasında ise İşimiz Gereği Güçlü Bir Siyaset İzleyeceğiz." dedi.

İlçedeki siyasi parti ilçe başkanlarının her birinin çok değerli insanlar olduğunu söyleyen Çağatay “Siyasi partilerimizin ilçe başkanlarının her biri çok değerli insanlardır. Bizi ilçemiz bağlar. İlçemizde genel siyaset yapmak ahlaki olmaz. Ben bölge insanıyım. Ben Ardeşen insanıyım ve Ardeşen’in sorunlarıyla ilgilenmek zorundayım. Ardeşen’deki ilçe başkanlarımızı her konuyu oturur, konuşur ve tartışırım. Ardeşen’in menfaati neyse her konuda varım.” Dedi.

Çağatay “İlk kez bir parti kurulur kurulmaz iktidara geldiklerinde yapacakları hizmetleri anlatan bir kitapçık hazırlandı. Bu parti Yeniden Refah Partisidir. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ ın öncülüğünde kurulan bir komisyon bu kitapçığı hazırladı. Bu kitapçığın içinde tüm Türkiye’yi kapsayacak tarımla ilgili, sanayi ile ilgili, doğalgaz rezervleriyle ilgili A’ dan Z’ye her şey bu kitapçıkta var. Toplam 120 milyar dolarlık yıllık projeler bu kitapçığın içindedir” dedi.

BELEDİYE ÇALIŞMALARINI DEĞERLENDİRDİ

Ardeşen Belediyesinin çalışmalarına da değinen Çağatay, "Bildim bileli Ardeşen aynı Ardeşen. Değişen bir şey yok. Bakın Kasım ayındayız. Bu ayda bile sokakta hala sivrisinekler var. Ben proje istemiyorum, mevcut işlerini yerine getirsinler. Şehit Muhammet Şeremet Caddesi ile ilgili komşu esnaf kardeşlerimiz bana geliyorlar ve “Başkan Allah razı olsun da bir kere daha ara Belediye Başkanını” diyorlar. Sağ olsun başkan yardımcısı Kenan Bey vidanjör gönderiyor; ama çözüm değil ki. Doğalgaz çalışması yapıldı, Allah razı olsun güzel bir şey. Bana güzel hizmet yapacaksın diye gözümü çıkarmana gerek yok. İki ay önce başkanımıza ne zaman zemin kaplaması yapılacak değimde 20 gün sonra diyor. 20 gün sonra sorduğumda ihaleyi alan firmanın elinde boru yok diyor. Biz çok bir şey istemiyoruz. 3 senede şu eksikleri tamamlasınlar yeter.” İfadelerini kullandı.

Ardeşen’de birçok mega projelerin yapılacağını halen gördüklerini; ancak icraat noktasında eksiklerin olduğunu söyleyen Çağatay “Ardeşen’de uçuk projeler görüyoruz; ama 2020’nin Ardeşen’inde sokaktaki çukurları mahalle aralarındaki yolların durumunu konuşuyoruz maalesef. 18 yıllık bir iktidarın belediye başkanı böyle olmaması lazım. İnsanlık uzaya yolcu gönderiyor. Sözde bizi kıskanan Avrupa ülkeleri uzaya yolcu gönderiyor. Ardeşen olarak 11. Ayda sivrisinekle mücadele edemiyoruz. Bu benim ağrıma gidiyor.” Açıklamasında bulundu.

AYDER SU GİBİ MARKAMIZ VAR. NEDEN DIŞARDAN MARKA GETİRİYORSUNUZ?

Dışarıdan bir su firmasını ilçede yatırım yaparak getirmenin yanlış olacağına işaret eden Çağatay “Ardeşen’de Ayder Su fabrikamız var, ilçemize ait. İsmi de güzel, Ayder dünyaca tanınan bir yer. STK Başkanları ve siyasi parti ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıda belediye başkanının masasında Trabzon markalı bir su var. Su sorunu konuşulduğu anda başkan, su çıkarabiliyoruz Fırtına Vadisi’nden; ama 300 bin TL ödüyoruz. O sorunu çözmek için biz güneş panelleri kuracağız 5 yıl ödemesiz 25 yıl ödemeli. Bizim içtiğimiz suyu torunumun torunu mu ödeyecek dedim kendisine. İmece yöntemi ile alt yapı çalışması yapıp büyük su firmalarını getirmemiz lazım dedi sayın başkan. Bu bölgede su fabrikası olan ya da kuracak adam yok da dışarıdan adam getirecekler.” Diye konuştu.

BELEDİYEDEN RİCA EDİYORUM, GÖREVİ BIRAKANA KADAR ANGARYA İŞLERİNİ BİTİRSİN, BİZE ANGARYA ÇIKARMASIN”

Ardeşen Belediyesi’ni Yeniden Refah Partisi olarak kazanacağı güne kadar belediyenin angarya işleri tamamlamasını isteyen Çağatay “Partimizin önümüzdeki belediye seçimlerini kazanmamız için projelerimi anlatmak zorundayım. Ben ilçe başkanı olarak teşkilatımla konuşmam gerekiyor sokağa indiğim zaman. Anlatmaya zaman vermiyorlar ki. Ortam yok. Gerçekten haktır bu. Hakkımızı gasp ediyorlar. Oraya git sorun buraya git sorun. Belediyeden rica ediyorum, görevi bırakana kadar angarya işlerini bitirsin, bize angarya çıkarmasın.” İfadelerini kullandı.

“BELEDİYECİLİK BU DEĞİL. BİZ BUNU REFAH PARTİSİ OLARAK 1994’DE YAPIYORDUK”

Yeniden Refah Partisi Ardeşen İlçe Başkanı Orhan Çağatay “Kendi yapıp da bitiremedikleri birçok proje var. 50 cm’lik beton parke çalışmamız budur diye sosyal medyada yayınlamak belediyecilik değil. Biz 1994 yılında Refah Partisi belediyeciliğinde Ardeşen’in % 70’ine yapmıştık.” Açıklamasında bulundu.