Ardeşen Merkez Erkek Kur-an Kursu ve Ardeşen Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Harun Bozkan (12) ve Halil İbrahim Temur (11) bugün yapılan törenle hafızlık belgelerini aldı.

Yapılan Törene Ardeşen İlçe Müftüsü Mehmet Genç, Ardeşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu Müdür Sami oğuz, Merkez Erkek Kuran Kursu Müdürü Behçet Ayaz, İlçenin Kanaat Önderlerinden Hamit Yıldırtan Hoca efendi, Kurna- Kursu ve Hafızlık hocası Musa Koçal, Kur-an Kursu Talebeleri ve veliler katıldı.

Hafızlık töreni Kuran Tilavetiyle başladı, günün anlamına binaen Merkez Erkek Kuran Kursu Müdürü Behçet Ayaz bir konuşma yaparak Merkez Kur-an Kursu olarak hafızlık için önümüzdeki aylarda 10 talebe mezun edileceğini ve bünyelerinde 35 talebe de hafızlık için çalışmalarını sürdürmekte olduğu ifade etti.

Ardeşen Müftüsü Mehmet Genç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar’ın konuşmalarının ardından sırasıyla Kur-an Kursu Hocası Musa Koçal, yeni hafızlar Harun Bozkan, Halil İbrahim Temur kur-am tilaveti okurken diğer talebelerde İlahi okudu.

Program için hazırlanan pasta kesiminin ardından belge ve hediye töreni yapıldı.