Yapılan olağan genel kuruluna DOKAP Başkanı ve AFYED Eski Başkanı Hakan Gültekin, Ardeşen TSO Başkanı İsmail Kuyumcu, Türkiye İnsan Hakları Komisyon Üyesi Avukat Harun Mertoğlu, RTEÜ Adalet Meslek Yüksekokulu Sekreteri Recep Yerebakan, ÇAYKUR Reklam Müdürü Orhan Kabaoğlu, Gençlik ve Spor Ardeşen İlçe Başkanı Ali Osman Önçırak, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen Halk Eğitimi Müdürü R. Hakan Bozkan, Ziraat Odası Başkanı Turan Kabaoğlu, Rize İl Özel İdaresi Daire Müdür Dursun Yaşaroğlu, Mühendisler Odası Rize Şube Başkanı Muhammet Pertek, 53-11 Ardeşen Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanı Sait Balcı, Ardeşen TSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tektaş ve Ardeşen Turizm Fakültesi Sekreteri Mustafa Kaptı katıldı.

DOKAP Başkanı ve AFYED Eski Başkanı Gültekin kongre sonrası yaptığı paylaşımla yeni yönetime başarılar diledi.

İşte Gültekin’in o açıklaması ;“Ardeşen Fakülte Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneğimizin olağan kongremizi gerçekleştirdik.Ardeşen Eğitim gönülleri ile gerçekleştirdiğimiz kongremiz ilçemize hayırlı olsun.

Yönetime seçilen yeni Başkan İsmail Kuyumcu bir konuşma yaparak, önceki dönem dernek başkanı Hakan Gültekin’e, dernek yönetim kurulu üyelerine ve geçmiş dönemde başkanlık yapmış ve yönetimde bulunmuş tüm dernek üyelerine yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür etti.
Başkan Kuyumcu, dernek yönetimi olarak bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da aynı heyecan ve özveriyle yeni seçilen üyelerle birlikte fakültenin gelişmesi için en iyi şekilde çalışacaklarının mesajını verdi.