Tüm yurt genelinde yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Rize’nin Ardeşen İlçesinde de coşku ile kutlandı. İlçe erkanı hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu.

Ardeşen Belediyesi tarafından tertiplenen etkinlik kapsamında programa katılan İlçe protokolüne Türk bayrağı dağıtıldı. Gecede havayı fişek gösterisinin ardından Belediye önünde toplanan İlçe erkânı hep bir ağızdan İstiklal Marşı okudu.

23 Nisan kutlama programı kapsamında İlçe Belediyesinin düzenlediği gece etkinliğine İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya, İlçe Millie Eğitim Müdürü Ali Reşat Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Furkan Fatih Aksoy, Teğmen Erdi Aras, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları, daire müdürleri, Muhtarlar Derneği Temsilcileri ve STK Temsilcileri katıldı.

Yapılan kutlama programıyla ilgili Belediye Başkanı Avni Kahya şunları kaydetti; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında sosyal mesafemizi koruyarak İlçe protokol üyelerimiz ile bir araya geldik. Bu manada havai fişek gösterisinin ardından saat: 21:00 da bizler Belediyemizin önünde, kıymetli hemşehrilerimiz ise evlerinin balkon ve pencerelerde tek yürek olup hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı coşku ile okuduk. Kutlama etkinliğimize destek veren ve katılan herkese teşekkür eder, Güçlü ve Büyük Türkiye için nice 100. Yıllara temennisiyle Evde Kal Ardeşen. Çünkü Evde Hayat Var.” Şeklinde konuştu.