Korona virüsün Türkiye’ye sıçraması ile birlikte üst düzey önlemler alınmaya başlandı.Tüm dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını ciddi şekilde tehdit eden korona virüse karşı ulaşılım sektöründe yer alan taksi,minibüs ,servis ve otobüsler İlçemiz Hamidiye mevkinde bulunan Alpet petrol olarak ücretsiz birşekilde dezenfekte ediliyor .
Pazar Şöförler odası başkanı Osman Yüksel açıklamadında;Yolcularımızın güvenliği ,sağlığı ve çalışanlarımızın güvenliği,sağlığı açısından bir vatandaşlık görevi olarak bu dezenfekteyi yapmak zorundayız. Tüm yolcularımızın araçlarımız ile güvenilir bir şekilde gönülleri ferah bir şekilde seyahat edebilirler .
Sağlık başkanlığının uyarılarının ardından Pazar Şöförler odası ve Alpet petrol yönetim kurulu başkanı İsmail ESKiÇIRAĞIN iş birlikleriyle il ve ilçelerdeki tüm ticari araçlar dezenfekte ediyoruz.
İlçemizdeki ve odamıza kayıtlı olan tüm esnafımızın araçlarını ücretsiz bir şekilde dezenfekte eden Alpet yönetim kurulu başkanı İsmail ESKİÇIRAĞA teşekkürlerimizi sunarız.