Ak Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Yaşıyan sosyal medya canlı yayınında Ana Muhalefet partililerini eleştirdi.

Ak Parti Ardeşen Belediye Başkan Adayı Yaşıyan konuşmasında “Bu günlerde bir gelişme oldu. Ardeşen’imizin belli bölgelere astığımız tanıtım projelerimizi Billboarda astık. Millet ittifakı refleksi ile bizi Yüksek seçim kuruluna şikâyet ettiler. Sebebi de astığımız projeler onların göz sevkini bozuyormuş. Onları sökün.

devamında, Şimdiye kadar seviyeli olmak için mücadele verdim. Artık gerçekleri söylemek zorundayım. Ana Muhalefetin Genel başkanı Özgür Özer Pazar ilçesine geliyor. Ama Ardeşen ilçesine uğramıyor. Neden gelmedi diye soruyorum ama cevapları manidar, Ardeşen ilçesine gelirse sükûnet bozulur, biz milletvekili dönemindeki gibi sükûnetle belediyeyi alacağız. Ardeşen de biraz duyarlıdır sağ kesim açısından tepki verirler bizim planımız bozulur. Vay be ne planlar kurmuşsunuz. Dedi

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Ardeşen’e Ayar vermeye çalışıyor.

Ardeşen Belediye Başkan Adayı Said Yaşıyan canlı yayında İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da yüklendi. Belediye başkan adayı Yaşıyan ”İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Belediye Başkanı’na video çektiriyorlar bir tiyatro sahneleniyor. Niye ? Ana Muhalefet partisini öne çıkarmak için. Ey büyük belediye başkanları, Siz o güzelim İstanbul’u yok etmekten bir vazgeçin, siz önce kendi kadim memleketlerimize dikkat edin. Bizim Ardeşen sizin sözlerinizle bu halk bir yere gitmez, dönmez. Benim halkım kendi yetiştirdiği evlatlarının sözleri ile hareket edecektir. Benim vatandaşım günün sonunda ne yapacağını bilir” dedi.