Ardeşen Offroad Kulübü (ARDOFF) tarafından düzenlenen 2021 Karadeniz Offroad Kupası 5.ayak yarışı 27-28 Kasım tarihlerinde Rize’nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilecek.

Rize Valiliği, Rize İl Genel Meclisi, Rize Belediyesi, Ardeşen Belediyesi, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenlenen organizasyonda, aralarında Gürcistan ve İran’dan konuk yarışmacıların yer aldığı 31 araç ve 62 sporcu mücadele edecek. 27 Kasım Cumartesi günü kamp alanı etkinlikleri ile başlayan organizasyon, 28 Kasım Pazar günü saat 10.00’da başlayacak Fırtına Vadisi Çamlıhemşin yolu üzerindeki parkurda yaşanacak mücadele ile devam edecek.

Hafta sonu şehirden uzaklaşmak ve bu büyük heyecana şahit olmak isteyen ailelerin çok rahat bir şekilde izleyebileceği bir parkur hazırladıklarını açıklayan Ardeşen Offroad Kulübü Başkanı İbrahim Ali Saruhan, “Görsel şölenimizi seyretmeleri için tüm spor severleri, bölge ve Rize halkımızı organizasyonumuza davet ediyoruz. Bu vesile ile geçmişten günümüze bu spora destek veren Sayın Valimize, Kaymakamımıza, İl Genel Meclisimize, Belediye Başkanlarımızla, TOSFED Başkanımıza, Mülki amirlerimize, idareci ve yöneticilerimize, sponsorlarımıza, ulusal ve yerel basın mensuplarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.” açıklamasını yaptı.