MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ARDEŞEN’de aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. ARDEŞEN belediye kültür Merkezi’nde yapılan aday tanıtım toplantısına, Milliyetçi hareket Partisi İstanbul milletvekili Arzu ERDEM’in yanı sıra, Milliyetçi hareket Partisi merkez Yürütme kurulu üyesi Recep BAKIRCI ,MHP RİZE  il başkanı ihsan KALKAN, MHP ARDEŞEN ilçe başkanı serkan ESİRGEMEZ sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bir çok vatandaş katıldı. 

Toplantıda ilk konuşmayı MHP ARDEŞEN ilçe başkanı Serkan ESŞRGEMEZ yaptı ESİRGEMEZ’in konuşmasının ardından sırası ile MHP RİZE il başkanı ihsan KALKAN MHP İstanbul milletvekili Arzu ERDEM birer konuşma yaptılar. 

Arzu ERDEM konuşmasında; “ Değerli ARDEŞEN liler öncelikle tüm ARDEŞEN’li hemşerilerimi kucak dolusu sevgilerimle selamlıyorum , yerel seçimler e az bir süre kaldı bizler MHP  olarak aday gösterdiğimiz yerlerde ve ittifak kurduğumuz yerlerde var gücümüzle çalışıyoruz, bizim aday gösterdiğimiz yerlerden biri de Ardeşen.Ardeşen için Remzi başkanım var gücüyle çalışıyor bizlerde kendilerine destek olmak için geldik ve gördükki mhp burada seçimi bitirmiş , sizlerin gözüne baktığımız zaman o coşkuyu görüyorum. 31 mart da Remzi başkanla birlikte yeni bir     Sayfa açacağız. Buradan Ardeşenli vatandaşlarımıza sesleniyorum  sakın ola aba altından sopa gösterenler olursa kanmayın sayın DEVLET BAHÇELİ ve ben şahsım verdiğiniz oyların garantisiyiz. Halkına hizmette kusur etmeyen belediyelerdir MHP belediyeleri ve hizmetin de en kalitelisini alırız bundan kuşkunuz olmasın”  şeklinde sözlerine devam etti.

Aday tanıtım toplantısının ardından vatandaşların yoğun ilgisini gören Arzu ERDEM ve beraberindeki partililer ardeşen sokaklarına inerek esnaflarla ve ardeşen halkı ile selamlaşarak dilek ve temennilerini ilettiler.