Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) 53. Yönetim Kurulu Toplantısı ilçemizin turizm potansiyelini değerlendirmek üzere Ardeşen Turizm Komisyonu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz,  Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu, ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Moral, Ali Tektaş, Taner Çağatay ve Erdal Saral, Ardeşen Esnaf ve Sanatlar Odası ve Ardeşen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı, Ardeşen Formulaz Derneği Başkanı Niyazi Gül, RTE Üniversitesi'nden Ardeşen Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner ve Dr.Öğr.Üyesi Gülsün Yıldırım, Ardeşen MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Bilgen Mete, Ardeşen MYO Seyahat ve Eğlence Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Yakup Sabri Alişan katılım sağladı.


17.04.2019 tarihinde gerçekleştirilen toplantı sırasında, bölgemizin ve ilçemizin turizm potansiyeli tespiti ve ilçemizin bir turizm merkezi olabilmesi hususunda değerlendirmelerde bulunuldu. Ardeşen Turizm Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Elif Acuner Ardeşen Turizm Komisyonu Üyelerine yönelik kısa ve uzun dönemde planlanan faaliyetler (Tümpaydaş Toplantısı, Ardeşen Tanıtım Filmi, Ardeşen Kültürel Miras Envanteri, Ardeşen Sokak Festivali, Ürün Geliştirme, Eko Köy ve Çay Köy, Hediyelik Eşya ve Tasarım Yarışması, Peyzaj Çalışmaları, Tanıtım Materyalleri, Deniz Turizmi vs.)  ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.
Bölge ve ilçe turizmi üzerine sohbet edilen, fikir alışverişinde bulunulan, ilçemizin gelişmesi ve kalkınması için istişarelerde bulunulan toplantının sonunda, Ardeşen' in sosyal ve ekonomik yönden geliştirilmesine dair çalışmaların sistematik bir şekilde ve ilçemizin bütün kurum ve kuruluşları ile işbirliği çerçevesinde yürütülmesine önem verilmesine vurgu yapıldı.