Rize Valisi Kemal Çeber, bir kısım köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, Rize köy ve mahallerinde yatırımlar ve ihtiyaç duyulan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Rize Valiliği Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılışında Vali Kemal Çeber, tüm katılımcıların Ramazan aylarını kutlayarak hayırlara vesile olması dileğinde bulundu ve akabinde yaptığı konuşmada; Rize’de köylere ve mahallere yönelik yapılan yatırımların büyük bir bölümünün doğayı kontrol altına almak ve bunu yaparken de doğaya zarar vermeden çözümler üretmek olduğunu belirtti.

Çeşitli kanunlarla muhtarlara yüklenen görev ve sorumlulukların bulunduğunu belirten Vali Çeber; “Sizler, 30 Mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccüh ile göreve geldiniz. Yine sizler, halkımızın güvendikleri ve sorunlarına çözüm üretme konusunda kendilerine yardımcı olmayı bekledikleri kişilersiniz. Herkesçe malum kamunun sahip olduğu imkanlar belli. Bölgenin coğrafyası zor, çalışma şartları zor. Bizler bundan sonra birlikte hareket edip birlikte kararlar alarak, birlikte mesai harcayarak sahip olduğumuz bu kaynakları en verimli şekilde kullanarak, Rize’ye en iyiyi sunabilmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi ve tüm muhtarlara görev süreleri boyunca başarılı hizmetler diledi.

Düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Rize Belediye Başakan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı ve bir çok daire müdürü de hazır bulundu.